Mindfulness aandacht training in Heerlen

De MindfulnessFabriek Heerlen

De Mindfulness Professionals

• Toegankelijk • Persoonlijk • Nuchter

ga direct naar de agenda

Onze trainers zijn VMBN lid

Deelnemers waarderen onze trainingen met een 9,1

Wij steunen mind4life foundation

MINDFULNESS TRAINING IN HEERLEN DOOR VMBN CATEGORIE 1 MINDFULNESS TRAINERS

De MindfulnessFabriek is centraal gelegen op een mooie locatie in Heerlen (gratis parkeren). Wij bieden o.a. een 8-weekse mindfulness training (aandachttraining) die effectief is bij stress en stress-gerelateerde klachten. Ook bieden wij een vervolg op mindfulness stressreductie training. Niet zweverig, wél professioneel en erkend.

De MindfulnessFabriek Heerlen werkt met hoger opgeleide professionals gecertificeerd door de beroepsvereniging van mindfulness trainers, VMBN. Door een mindfulness training bij De MindfulnessFabriek te volgen ben je er zeker van dat je een wetenschappelijk bewezen training volgt, die echt werkt. In groepsverband, met z'n tweeën of individueel.

Bekijk onze trainingen

DE MINDFULNESSFABRIEK HEERLEN: VAN STRESS NAAR ACCEPTATIE EN ONTSPANNING

Onze mindfulness training komt altijd voor vergoeding in aanmerking en gaat niet ten koste van je eigen risico. Informeer bij ons. In het kader van verzuimpreventie of persoonlijke ontwikkeling staan werkgevers vaak borg voor de investering in mindfulness training of coaching. Wij adviseren je werkgever graag! Denk ook aan je persoonlijk opleidingsbudget.

Voor aanmelding of advies kun je contact opnemen met onze servicedesk. Jennifer en Simone kunnen je alles over mindfulness vertellen. Samen onderzoek je bijvoorbeeld wat mindfulness voor je kan betekenen en of mindfulness aansluit bij je behoefte van dit moment. En misschien heb je wel iets anders nodig. Wij helpen je graag verder!

Bel of mail ons

Agenda

90% startzekerheid Niet goed, geld terug

Heerlen - mindfulness groepstraining

Mindfulness training woensdagavond 23 januari

Wetenschappelijk bewezen stressreductie of aandachttraining van 8 weken.

Meer info: data, tijden, investering
90% startzekerheid Niet goed, geld terug

Heerlen - mindfulness groepstraining

Mindfulness training vrijdagochtend 1 februari

Wetenschappelijk bewezen stressreductie of aandachttraining van 8 weken.

Meer info: data, tijden, investering

Heerlen - Mindfulness training individueel

Deze mindfulness training kan op elk moment starten, duur: 8 weken

Training van 8 weken • Altijd vergoeding voor particulieren • Geen eigen risico

AANMELDEN, INFO, ADVIES

Heerlen - Mindfulness mindful maatjes

Mindfulness training voor 2 personen kan op elk moment starten, 8 weken

Training van 8 weken • Altijd vergoeding voor particulieren • Geen eigen risico

AANMELDEN, INFO, ADVIES

Heerlen - Mindfulness coaching

Coaching op basis van mindfulness kan op elk moment starten

Coaching • Altijd vergoeding voor particulieren • Geen eigen risico

AANMELDEN, INFO, ADVIES
inschrijven info advies

Ervaringen

De trainer geeft goede tips wanneer je tegen moeilijkheden aanloopt. Er heerste een prettige, open sfeer. De mindfulnesstraining vindt plaats op een mooie rustige locatie. Deze cursus heeft me zodanig gemotiveerd dat ik nog steeds dagelijks met mindfulness bezig ben. Het heeft mijn kijk op problemen en op mijn leven zelfs veranderd! Ik zou De MindfulnessFabriek echt bij iedereen aanraden.

- Shanti

De mindfulnesstraining heeft mij inzicht gegeven in mijn houding, gedachten en gedrag. Ik kon de cd's, het boek, de oefeningen en de tips van de trainer inzetten om meer rust en overzicht voor mijzelf te creeren. Daar heb ik nu elke dag plezier van! De groep vond ik ook leerzaam, je leert van elkaar. Veel medecursisten blijken met dezelfde, alledaagse uitdagingen te worstelen. Kortom, een aanrader!

- Willem

Met dank aan de Mindfulness training heb ik tegenwoordig veel minder last van spanning in mijn lijf. Ik merk eerder door wanneer ik over mijn grenzen ga, en weet nu wat ik kan doen om spanning te voorkomen. Ik heb de training bij Harrie gevolgd en waardeer hem zeer om zijn manier van trainen: open, helder en opbouwend. Een echter aanrader wat mij betreft!

- Marc

De training mindfulness was voor mij een goede training. Ik heb geleerd om met aandacht te leven. Ik voelde me steeds meer een ander mens, een gelukkiger mens. Het heeft me handvaten gegeven om te leren leven in het hier en nu, en om minder stress te ervaren. De mindfulnesstraining bij De MindfulnessFabriek is laagdrempelig en de begeleiding was open, eerlijk en warm.

- Jetske

Vooraf had ik niet zo'n helder beeld van mindfulness. De training bij De MindfulnessFabriek heeft me de gelegenheid gegeven mijn leven eens onder de loep te nemen. In een prettige, open omgeving heeft de trainer me laten zien hoe je soms een pas op de plaats moet maken om weer vooruit te kunnen gaan. Soms confronterend en lastig maar vooral leerzaam en een verrijking van mijn leven.

- Dorieke
inschrijven info advies

Team Heerlen

Anne W - MindfulnessFabriek
Anne W
Anne is mindfulness trainer en ACT coach. Vanuit helderheid en rust biedt zij je de ruimte om mindfulness te integreren in je dagelijkse leven. Anne schept ook de juiste omstandigheden, zodat mindfulness je kan helpen om een dieper inzicht te krijgen in jezelf. VMBN Cat.1 Reg. 2014475
Harrie - MindfulnessFabriek
Harrie
Harrie Kolsteeg is psycholoog met als specialisme stress en burn-out. Hij is oprichter van StressWise en MindfulnessFabriek, toonaangevende organisaties van psychologen en andere professionals in de zorg. Doel: samen naar meer bewustzijn, ontspanning en acceptatie. VMBN Cat.1 Reg. 2014529
Vacature trainer VMBN Cat.1 - MindfulnessFabriek
Vacature trainer VMBN Cat.1
MindfulnessFabriek werkt aan een mindfulle samenleving. Zij is het zusje van StressWise. Samen zijn ze doorlopend 'op zoek' naar mindfulnesstrainers VMBN Cat.1 (hoogste categorie) liefst met therapeutische achtergrond - psychologen, coaches en therapeuten - die hen willen 'grootbrengen'.
inschrijven info advies

Inschrijven Info Advies

onderwerp *
Kies een training *
Kies een datum of dagdeel *

We nemen contact met je op zodra er nieuwe data bekend zijn.

  • 045 20 31 126
  • 06 81 885 692 (whatsapp)
  • MindfulnessFabriek HEERLEN
  • Benzenraderweg 8
  • 6411 ED Heerlen
Bekijk de agenda →