Mindfulness aandacht training in Groningen

De MindfulnessFabriek Groningen

De Mindfulness Professionals

• Toegankelijk • Persoonlijk • Nuchter

Binnenkort: Groningen - Mindfulness groepstraining in Groningen ga direct naar de agenda

Wetenschappelijk bewezen training door professionele mindfulness trainers

De MindfulnessFabriek Groningen biedt mindfulness trainingen die bewezen effectief zijn bij stress en een reeks aan stress-gerelateerde klachten. Je krijgt inzicht in de manier waarop je met jezelf omgaat. Je leert afstand te nemen van gedachten, emoties te beheersen en te luisteren naar je lichaam. Je krijgt bij De MindfulnessFabriek volop handvaten aangereikt om mindfulness in je dagelijks leven te integreren. Zonder zweverigheid, met deskundigheid.

De MindfulnessFabriek garandeert je de best mogelijke ondersteuning bij de mindfulness training, in een groep, met z'n tweeën of individueel, of bijvoorbeeld in de vorm van mindful-coaching. Onze mindfulness trainers zijn hoog opgeleide professionals, psychologen en therapeuten, gecertificeerd door de beroepsvereniging van mindfulness trainers - VMBN. Deze week starten de groepstrainingen. Op woensdagavond is er nog 1 plek beschikbaar, op donderdagavond en vrijdagochtend nog enkele plekken. Meld je aan of bel voor info.

Bekijk onze trainingen

Onze unieke vergoeding garantie betekent: altijd vergoeding, ook voor jou

De mindfulness training van De MindfulnessFabriek wordt vaak vergoed en gaat niet ten koste van het eigen risico (ook voor studenten!). Eventueel kun je een beroep doen op ons eigen fonds; informeer hiernaar bij ons. Ook werkgevers zijn vaak bereid onze mindfulness training te betalen. Denk ook aan je persoonlijk budget. Indien nodig kunnen we je werkgever adviseren. Wij vinden dat de kosten geen obstakel mogen vormen voor een goede mindfulness training. Daar gaan wij voor!

Bel of mail vrijblijvend met Irma van ons secretariaat; zij weet alles van mindfulness. Samen met haar kun je bijvoorbeeld onderzoeken wat mindfulness voor je kan betekenen, of mindfulness training aansluit bij je behoefte van dit moment en welke vergoeding je krijgt. Wij helpen je graag verder.

Bel of mail ons

Agenda

Groningen - Mindfulness groepstraining

Mindfulness training donderdagavond 6 april

Wetenschappelijk bewezen stressreductie of aandachttraining

Meer info: data, tijden, investering

Groningen - Mindfulness groepstraining

Mindfulness training dinsdagavond 11 april

Wetenschappelijk bewezen stressreductie of aandachttraining

Meer info: data, tijden, investering

Groningen - Mindfulness groepstraining

Mindfulness training woensdagochtend 24 mei

Wetenschappelijk bewezen stressreductie of aandachttraining

Meer info: data, tijden, investering

Groningen - Mindfulness groepstraining

Mindfulness training woensdagavond 24 mei

Wetenschappelijk bewezen stressreductie of aandachttraining

Meer info: data, tijden, investering

Groningen - Mindfulness training individueel

kan op elk moment starten, 8 weken mindfulness training

Training van 8 weken • Eigen bijdrage vanaf €80 • Geen eigen risico

AANMELDEN, INFO, ADVIES

Groningen - Mindfulness mindful maatjes

kan op elk moment starten, 8 weken mindfulness training voor 2 personen

Training van 8 weken • Eigen bijdrage vanaf €80 • Geen eigen risico

AANMELDEN, INFO, ADVIES

Groningen - Mindfulness coaching

kan op elk moment starten, op maat coaching op basis van mindfulness

Coaching • Eigen bijdrage vanaf €10 per sessie • Geen eigen risico

AANMELDEN, INFO, ADVIES
inschrijven info advies

Ervaringen

De trainer geeft goede tips wanneer je tegen moeilijkheden aanloopt. Er heerste een prettige, open sfeer. De mindfulnesstraining vindt plaats op een mooie rustige locatie. Deze cursus heeft me zodanig gemotiveerd dat ik nog steeds dagelijks met mindfulness bezig ben. Het heeft mijn kijk op problemen en op mijn leven zelfs veranderd! Ik zou De MindfulnessFabriek echt bij iedereen aanraden.

- Shanti

Vooraf had ik niet zo'n helder beeld van mindfulness. De training bij De MindfulnessFabriek heeft me de gelegenheid gegeven mijn leven eens onder de loep te nemen. In een prettige, open omgeving heeft de trainer me laten zien hoe je soms een pas op de plaats moet maken om weer vooruit te kunnen gaan. Soms confronterend en lastig maar vooral leerzaam en een verrijking van mijn leven.

- Dorieke

Met dank aan de Mindfulness training heb ik tegenwoordig veel minder last van spanning in mijn lijf. Ik merk eerder door wanneer ik over mijn grenzen ga, en weet nu wat ik kan doen om spanning te voorkomen. Ik heb de training bij Harrie gevolgd en waardeer hem zeer om zijn manier van trainen: open, helder en opbouwend. Een echter aanrader wat mij betreft!

- Marc

De mindfulnesstraining heeft mij geleerd de regie over mijn eigen leven terug te nemen. Door mild voor mijzelf te zijn leerde ik negatieve gedachtepatronen te doorbreken. Het bewustwordingsproces dat optreedt tijdens de training en de oefeningen leert je dat je een keus hebt. De keus om liefdevol met jezelf en je omgeving om te gaan. Ik ben hier heel dankbaar voor. Het maakt me sterk en ik voel me verbonden met het leven.

- Petra

De mindfulnesstraining heeft mij inzicht gegeven in mijn houding, gedachten en gedrag. Ik kon de cd's, het boek, de oefeningen en de tips van de trainer inzetten om meer rust en overzicht voor mijzelf te creeren. Daar heb ik nu elke dag plezier van! De groep vond ik ook leerzaam, je leert van elkaar. Veel medecursisten blijken met dezelfde, alledaagse uitdagingen te worstelen. Kortom, een aanrader!

- Willem
inschrijven info advies

Team Groningen

Mariëtte Huibrechtse - MindfulnessFabriek
Mariëtte Huibrechtse
Mariëtte Huibrechtse is zeer ervaren als mindfulnesstrainer en (ACT) therapeut. Zij is een van de pioniers op het gebied van individuele mindfulnesstraining en mindfulness coaching. Zij heeft meegewerkt aan de ontwikkeling en verbreiding van deze disciplines in Nederland. VMBN Reg. 2013429
Harrie Kolsteeg - MindfulnessFabriek
Harrie Kolsteeg
Harrie Kolsteeg is psycholoog met als specialisme stress en burn-out. Hij is oprichter van De MindfulnessFabriek en StressWise, toonaangevende organisaties van psychologen en andere professionals in de zorg. Doel: samen op een laagdrempelige manier naar meer bewustzijn, ontspanning en acceptatie. VMBN Reg. 2014529
Jacqueline Tolhoek - MindfulnessFabriek
Jacqueline Tolhoek
Jacqueline is gz-psycholoog en mindfulnesstrainer. Ook in haar werk als psycholoog maakt ze volop gebruik van mindfulness. Jacqueline straalt enthousiasme uit, geeft je vertrouwen en leert je op een compassievolle manier met jezelf en met anderen om te gaan. VMBN Reg. 2014494
Arjen Hartsema - MindfulnessFabriek
Arjen Hartsema
Arjen Hartsema daagt als mindfulness trainer MBSR met humor en nuchterheid mensen uit om met een frisse blik naar het leven te kijken. Je ervaart bij hem de rust en ruimte om jezelf te zijn. Naar acceptatie en ontspanning. Arjen wil samen met zijn collega´s van de MindfulnessFabriek echt iets betekenen voor anderen. VMBN Reg. 2016892
Anke van Helden - MindfulnessFabriek
Anke van Helden
Anke is mindfulness trainer en orthopedagoog, gespecialiseerd in begeleiding bij rouw en verlies. Ze heeft ervaren hoe mindfulness kan leiden tot meer mildheid, acceptatie en rust in leven en werk. Met aandacht voor ieders pad heet Anke je welkom om de betekenis van mindfulness in je leven te onderzoeken.
Andreas Swart - MindfulnessFabriek
Andreas Swart
Andreas is mindfulness trainer en ACT-therapeut. Door zijn scherpe intuïtie gecombineerd met een vleugje humor komt hij snel to the point. Andreas helpt je graag je kwaliteit van leven te vergroten en denkt dat mindfulness en ACT daar prachtige middelen voor zijn. Hij voelt zich dankbaar dit te mogen aanbieden. VMBN Reg. 2017958
Dorien Agema - MindfulnessFabriek
Dorien Agema
Dorien is mindfulness trainer en coach. Met een gedegen trainersopleiding en jarenlange ervaring als manager, heeft zij een nuchtere, praktische en heldere aanpak ontwikkeld voor het overbrengen van mindfulness. Dieper inzicht krijgen, nieuwe mogelijkheden ontdekken, rust en kracht ontwikkelen. VMBN Reg. 2016879
Irma de Bont - MindfulnessFabriek
Irma de Bont
Irma is mindfulnesstrainer en coach. Als communicatieprofessional bracht zij jarenlang mensen met elkaar in verbinding. Nu brengt Irma mensen met zichzelf in verbinding door mindfulness. Irma weet alles van mindfulness en geeft leiding aan ons secretariaat. Als je met ons belt heb je direct contact met haar. VMBN Reg. 2016837
Vacature psycholoog trainer - MindfulnessFabriek
Vacature psycholoog trainer
De MindfulnessFabriek werkt aan een mindfulle samenleving. Zij is het zusje van StressWise. Samen zijn ze doorlopend 'op zoek' naar mindfulnesstrainers met een therapeutische achtergrond, psychologen en andere zorg-professionals die hen willen 'grootbrengen'.
inschrijven info advies

Inschrijven Info Advies

onderwerp *
Kies een training *
Kies een datum of dagdeel *

We nemen contact met je op zodra er nieuwe data bekend zijn.

  • De MindfulnessFabriek GRONINGEN
  • Sint Jansstraat 2K
  • 9712 JN Groningen