Startgarantie

Diverse groepstrainingen voorzien wij van een startgarantie. Dit betekent dat deze trainingen gegarandeerd starten op de aangegeven datum. Het heeft een voordeel om je in te schrijven voor een training met startgarantie: je weet dan precies waar je aan toe bent. De overige groepstrainingen starten zodra er voldoende deelnemers zijn. De groepstrainingen met startgarantie zijn eenvoudig te vinden in de agenda.

Kwaliteit

MindfulnessFabriek werkt met hoogopgeleide (HBO+) en ervaren mindfulnesstrainers. Al onze groepstrainers beschikken over het certificaat VMBN cat.1. Inbegrepen bij een mindfulness training is ons eigen Mindfulness Werkboek (Ook te bestellen via BOL.com).

10

“Ik vond de 8 weekse mindfulness cursus een hele waardevolle investering voor mezelf. Twijfelde aanvankelijk over een groepstraining, maar dat vond ik juist van toegevoegde waarde. De trainer (Joris) was rustig, vriendelijk en ook luchtig waardoor het niet te zweverig werd en er oom gelachen kon worden. Er was sprake van respect en rust, heel fijn!”

8

“Leerzaam en professionele trainingen bij de mindfullnes fabriek. Raad andere mensen aan hier naartoe te gaan.”

10

“deze ervaring had ik niet willen missen. Ad is een betrokken professionele trainer.”

10

“De fijne sfeer, de rust en het openlijk kunnen delen van je gevoelens maakt het een verademing. Dit ook vooral dankzij onze coach ad vd knippenberg”

10

“De sessies met Henriëtte waren verhelderend en leerzaam. Haar geduld en duidelijke uitleg hebben mij geholpen om mezelf beter te leren kennen en accepteren. Ik kan het iedereen aanraden.”

9

“Ik ben zeer tevreden over de individuele mIndfulnesstraining die ik bij Henriëtte Rutten van de MindfulnessFabriek heb gevolgd. Kan ik iedereen aanraden, heel veel aan gehad! Henriëtte is daarbij niet alleen een kundige maar ook fijne trainer.”

8

“Op een oordeelloze wijze met aandacht naar jezelf leren kijken en je omgeving is een mooie versterking van de veranderingen die ik graag wil aanbrengen in mijn leven.”

8

“it was a useful, personal, experience. I chose one-on-one, as I wanted to keep my schedule flexible. I was happy Mindfulness Fabriek was able to offer this option.”

9

“Ilonka showed great knowledge and the ability to really listen and understand the thought process and relate to this. She is pleasant to listen to when providing guided meditation and provided extra tools to practice with. She is a pleasant and warm person and I really enjoyed following the course with her.”

Contact
Contact opnemen
Hoe kunnen we je helpen?

Neem voor vragen en opmerkingen contact op met onze ServiceDesk. Bijvoorbeeld voor:

  • Informatie of advies over een training
  • Onze tarieven
  • Vergoeding werkgever
  • Vergoeding zorgverzekering
  • Vergoeding eigen fonds
  • 088 20 32 600