Startgarantie

Diverse groepstrainingen voorzien wij van een startgarantie. Dit betekent dat deze trainingen gegarandeerd starten op de aangegeven datum. Het heeft een voordeel om je in te schrijven voor een training met startgarantie: je weet dan precies waar je aan toe bent. De overige groepstrainingen starten zodra er voldoende deelnemers zijn. De groepstrainingen met startgarantie zijn eenvoudig te vinden in de agenda.

Laagste prijsgarantie

Bij MindfulnessFabriek krijg je altijd een geweldige mindfulness training voor de laagst mogelijke prijs. In Zwolle en in Hilversum krijg je nu zelfs de ‘laagste prijsgarantie’ op een mindfulness groepstraining. Elders in deze steden goedkoper? Dan betalen wij het verschil terug. Bekijk de voorwaarden of ontvang meer informatie via onderstaand formulier.

Kwaliteit

MindfulnessFabriek werkt met hoogopgeleide (HBO+) en ervaren mindfulnesstrainers. Al onze groepstrainers beschikken over het certificaat VMBN cat.1. Inbegrepen bij een mindfulness training is ons eigen Mindfulness Werkboek (Ook te bestellen via BOL.com).

10

“Waarom geweldig? Ik heb al jaren last van angst en paniekklachten. Ik heb al heel wat psychologen versleten en verschillende behandelingen gehad. Ik heb vaker aan mindfulness gedacht, maar dacht dat het te zweverig was voor mij. MindfulnessFabriek leek me een goede partij, want niet zweverig. Een paar weken na de training nu, en ik voel me nog steeds vrijer, bevrijd. De angst is er nog wel, minder, maar ik kan het nu aan. Paniek is weg. Dus: geweldig!”

10

“Ik vond de training fantastisch. Super veel aan gehad.”

10

“Van begin tot het eind wordt gewerkt met verschillende werkvormen. Dit maakt het volgen van de training en het toepassen van het geleerde in de praktijk afwisselend! Trainer let goed op sfeer in de groep en geeft iedereen zo veel mogelijk individuele aandacht. Zeker een aanrader voor iedereen!”

4

“Ik heb de intenties en bedoelingen van deze training aan de start besproken, maar ik heb in zeer lichte mate profijt gehad van deze begeleiding mbt Mindfulness. De psychologische begeleiding, het praten, was prettig, maar de begeleiding die ik zocht om weer dieper met mezelf in contact te komen door meditatie, heb ik niet in deze training ervaren. En dat was wel wat ik zocht. Ik vind het heel goed dat Mindfulness in de reguliere gezondheidszorg integreert, maar er is nog een lange weg te gaan om echt tot die essentie te komen en 'oost' en 'west' meer samen te brengen.”

10

“Blijft een vreemde naam Fabriek, alsof ik een machine ben. Past niet bij de mindfulness filosofie van mens zijn. Maar los daarvan een goede, praktische training. Met goede begeleiding van Suzanne!”

10

“Mijn ervaringen met de mindfulnessfabriek waren erg goed. Wat opviel aan de mindfulnesstrainer (René) is dat hij van begin tot eind de tijd nam om, met aandacht, naar jouw verhaal en ervaringen luisterde. Na inschrijving werd er een uitgebreide intake gedaan, in de les stond hij stil bij iedere deelnemer en ook de nazorg heeft hij uitstekend gedaan. Je krijgt het gevoel dat hij niet zomaar zegt: "je kan me altijd bellen, mocht je nog vragen hebben".”

10

“De bijeenkomsten werden gegeven door een ervaren, lieve, betrokken docent. Zij zorgde voor een veilige sfeer in de groep waarbij iedereen zichzelf kon zijn. Heel prettig. Vooral dat niets hoeft en dat je de omstandigheden het beste kunt accepteren, geeft rust. Het is goed zo.”

9

“De mindfulness training van Ilse van Dijk heb ik gevolgd. Wat fijn om deze training gevolgd te hebben. Ilse is een fijn persoon, ze legt rustig uit, weet je altijd weer te herinneren aan de mindfulness handgrepen. Ze weet de juiste vragen te stellen en oordeelt niet. De cursus is zeker een meerwaarde, een verrijking en op sommige vlakken een eye opener. Je hebt de vaste momenten dat je samenkomt en je ervaringen kan delen, daar kan een online training niet tegenop. De locatie voelde ook goed aan.”

9

“Goede begeleiding en een duidelijk boek met goede huiswerk opdrachten.”

Contact
Contact opnemen
Hoe kunnen we je helpen?

Neem voor vragen en opmerkingen contact op met onze ServiceDesk. Bijvoorbeeld voor:

  • Informatie of advies over een training
  • Onze tarieven
  • Vergoeding werkgever
  • Vergoeding zorgverzekering
  • Vergoeding eigen fonds
  • 088 20 32 600

Schrijf je nu in voor de workshop ‘Kennismaken met mindfulness’ (slechts €15)