Mindfulness oefeningen in het Mindfulnesstraining werkboek

MindfulnessFabriek helpt je graag om succesvoller te worden als mindfulness trainer

Wij zijn al sinds 2008 zeer succesvol in het verzorgen van mindfulness training MBSR en het ontwikkelen van mindfulness gerelateerde trainingen. Wij kennen onze branche goed en hebben goed zicht op de doelgroep. Per jaar starten duizenden mensen een mindfulnesstraject bij MindfulnessFabriek en maandelijks kent onze site meer dan 10.000 unieke bezoekers. Daarnaast is er veel vraag naar onze diensten vanuit het bedrijfsleven. Door inzet van slimme marketing is MindfulnessFabriek online optimaal vindbaar. Onze Servicedesk is dagelijks tussen 9:00 en 17:00 operationeel om cliënten een plek in onze trainingen te geven. Wij zetten onze kennis en vaardigheden graag in om jouw trainingen tot een succes te maken.

Wij willen samenwerken met zzp-ers, freelance mindfulness trainers in Alkmaar, Almelo, Almere, Alphen, Amstelveen, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Assen, Bergen op Zoom, Bergen Schoorl, Bussum, Capelle, Den Helder, Doetinchem, Dordrecht, Drachten, Ede, Eindhoven, Emmen, Enschede, Haarlemmermeer, Heerenveen, Heerlen, Helmond, Hengelo, Hoorn, Katwijk, Leidschendam-Voorburg, Maastricht, Meppel, Nieuwegein, Nijmegen, Oss, Ouderkerk, Roermond, Roosendaal, Rotterdam, Schiedam, Sittard-Geleen, Sneek, Spijkenisse, Terneuzen, Tilburg, Veenendaal, Venlo, Vlaardingen, Weert, Westland, Zeist en Zoetermeer, en waarschijnlijk ook in jouw woonplaats

Afvallen

Win-win

Wij ondersteunen jouw mindfulness praktijk, leveren deelnemers voor groepstrainingen en (als je wilt) individuele cliënten, zetten online-marketing activiteiten op en bieden je leuke werkomgeving bestaande uit ons vaste team van medewerkers en enthousiaste collega zzp-ers. We vragen geen investering van je, alleen een fee per deelnemer of cliënt die wij aanleveren. Je profiteert dus van alle voordelen van het partnerschap van een grote organisatie, terwijl je aan je eigen bedrijf kunt blijven werken zonder enig risico. Een betere deal konden we niet bedenken. Neem nu contact op voor meer informatie.

MindfulnessFabriek zoekt mindfulnesstrainers voor MBSR training in heel Nederland

MindfulnessFabriek

MindfulnessFabriek wil iedereen in Nederland bekend maken met mindfulness en daar kunnen we jouw hulp goed bij gebruiken. Wij geloven dat mindfulness kan bijdragen aan een gezonder en gelukkig leven. Een leuker leven waarin aandacht is voor de grote én de kleine dingen. MindfulnessFabriek brengt mindfulness op een professionele en nuchtere manier. Wij doen er alles aan om de kwaliteit van onze trainingen en service hoog te houden (beoordelingen: 9+) en tegelijkertijd veel mensen te bereiken via ons platform.

StressWise

MindfulnessFabriek is onderdeel van StressWise, een platform voor psychologen, therapeuten, coaches en mindfulness trainers. Via dit online platform bieden wij ook MBSR aan. Jouw trainingen worden op mindfulnessfabriek.nl gepubliceerd én doorgeplaatst op stresswise.nl voor een nog groter bereik. Wij hebben ons eigen opleidingsinstituut in Hilversum: StressWise Academy.

Contact
Aan de slag bij MindfulnessFabriek als freelancer?
Vul het formulier in en geef kernachtig weer wie je bent, wat je graag wilt doen en wanneer je bereikbaar bent