Mindfulness aandachttraining in Enschede

De MindfulnessFabriek Enschede

De Mindfulness Professionals

• Toegankelijk   • Persoonlijk   • Nuchter

ga direct naar de agenda

Onze trainers zijn VMBN lid

Deelnemers waarderen onze trainingen met een 9.5

Wij steunen mind4life foundation

WETENSCHAPPELIJK BEWEZEN TRAINING DOOR PROFESSIONELE MINDFULNESS TRAINERS

VACATURE MINDFULNESSTRAINER

De MindfulnessFabriek is op zoek naar een collega mindfulnesstrainer voor onze locatie Enschede. Een psycholoog of therapeut die mindfulness belichaamt (embodyment) en geregistreerd is bij de beroepsvereniging voor mindfulnesstrainers VMBN. Empathisch, open, ontwikkeling, verdieping. Neem contact op met ons secretariaat als je deel wilt uitmaken van ons groeiende team van mindfulness professionals.

Door het volgen van een mindfulness training bij De MindfulnessFabriek Enschede, ben je zeker van een wetenschappelijk bewezen training die werkzaam is. In groepsverband, met z'n tweeën of individueel. De MindfulnessFabriek werkt met hoger opgeleide professionals, zoals psychologen en door de beroepsvereniging van mindfulness trainers (VMBN) gecertificeerde trainers.

Bekijk onze trainingen

UNIEKE VERGOEDING GARANTIE: ALTIJD VERGOEDING, OOK VOOR JOU

Bel of mail onze adviseurs voor aanmelding en inschrijving: Elske en Sylvia; zij weten alles van mindfulness. Samen met hen kun je onderzoeken wat mindfulness bijvoorbeeld voor je kan betekenen, of je een vergoeding krijgt en of het bij je behoefte van dit moment past. Wij helpen je graag verder.

Onze mindfulness training of cursus komt altijd voor vergoeding in aanmerking, wat niet ten koste van je eigen risico gaat. Informeer bij ons voor de juiste informatie. Verder willen werkgevers vaak bijdragen aan onze mindfulness trainingen in het kader van verzuimpreventie of persoonlijke ontwikkeling. Wij bieden je werkgever graag advies! Denk bijvoorbeeld aan je persoonlijk opleidingsbudged

Bel of mail ons

Agenda

Enschede - Mindfulness training individueel

Deze mindfulness training kan op elk moment starten, duur: 8 weken

Training van 8 weken • Altijd vergoeding voor particulieren • Geen eigen risico

AANMELDEN, INFO, ADVIES

Enschede - Mindfulness mindful maatjes

Mindfulness training voor 2 personen kan op elk moment starten, 8 weken

Training van 8 weken • Altijd vergoeding voor particulieren • Geen eigen risico

AANMELDEN, INFO, ADVIES

Enschede - Mindfulness coaching

Coaching op basis van mindfulness kan op elk moment starten

Coaching • Altijd vergoeding voor particulieren • Geen eigen risico

AANMELDEN, INFO, ADVIES
inschrijven info advies

Ervaringen

De trainer geeft goede tips wanneer je tegen moeilijkheden aanloopt. Er heerste een prettige, open sfeer. De mindfulnesstraining vindt plaats op een mooie rustige locatie. Deze cursus heeft me zodanig gemotiveerd dat ik nog steeds dagelijks met mindfulness bezig ben. Het heeft mijn kijk op problemen en op mijn leven zelfs veranderd! Ik zou De MindfulnessFabriek echt bij iedereen aanraden.

- Shanti

Vooraf had ik niet zo'n helder beeld van mindfulness. De training bij De MindfulnessFabriek heeft me de gelegenheid gegeven mijn leven eens onder de loep te nemen. In een prettige, open omgeving heeft de trainer me laten zien hoe je soms een pas op de plaats moet maken om weer vooruit te kunnen gaan. Soms confronterend en lastig maar vooral leerzaam en een verrijking van mijn leven.

- Dorieke

De mindfulnesstraining heeft mij inzicht gegeven in mijn houding, gedachten en gedrag. Ik kon de cd's, het boek, de oefeningen en de tips van de trainer inzetten om meer rust en overzicht voor mijzelf te creeren. Daar heb ik nu elke dag plezier van! De groep vond ik ook leerzaam, je leert van elkaar. Veel medecursisten blijken met dezelfde, alledaagse uitdagingen te worstelen. Kortom, een aanrader!

- Willem

Met dank aan de Mindfulness training heb ik tegenwoordig veel minder last van spanning in mijn lijf. Ik merk eerder door wanneer ik over mijn grenzen ga, en weet nu wat ik kan doen om spanning te voorkomen. Ik heb de training bij Harrie gevolgd en waardeer hem zeer om zijn manier van trainen: open, helder en opbouwend. Een echter aanrader wat mij betreft!

- Marc

Ik ben gestart met de mindfulness training op aanraden van mijn bedrijfsarts zonder mij er erg in te verdiepen vooraf. In begin vond ik de oefeningen lastig maar het ging steeds beter. De training heeft mij inzicht gegeven in mijn eigen gedrag en de reacties van en op anderen maar ook op de lichamelijke effecten van stress...... en hoe hier mee om te gaan. Ik heb nu meer inzicht wat dat voor mij betekent zowel lichamelijk en geestelijk. Nu neem ik meer overwogen een beslissing en reageer ik minder op de automatische piloot.

- Martine
inschrijven info advies

Team Enschede

Gill Bollegraf - MindfulnessFabriek
Gill Bollegraf
'Less is more' en 'zorg goed voor jezelf', dat zijn inmiddels belangrijke uitspraken voor mij. Mindfulness gaat o.a. over leren omgaan met ongemak, stress, pijn, verdriet en dat kan soms best spannend zijn. Zelfzorg is dan een cadeau. Je leert te vertrouwen op jouw proces. VMBN Cat.1 Reg
Harrie Kolsteeg - MindfulnessFabriek
Harrie Kolsteeg
Harrie Kolsteeg is psycholoog met als specialisme stress en burn-out. Hij is oprichter van StressWise en MindfulnessFabriek, toonaangevende organisaties van psychologen en andere professionals in de zorg. Doel: samen naar meer bewustzijn, ontspanning en acceptatie. VMBN Cat.1 Reg. 2014529
Mariëtte Huibrechtse - MindfulnessFabriek
Mariëtte Huibrechtse
Mariëtte Huibrechtse is zeer ervaren als mindfulness trainer en therapeut. Zij is een van de pioniers op het gebied van individuele mindfulnesstraining en mindfulness coaching. Zij heeft meegewerkt aan de ontwikkeling en verbreiding van deze disciplines in Nederland. VMBN Cat.1 Reg. 2013429
inschrijven info advies

Inschrijven Info Advies

onderwerp *
Kies een training *
Kies een datum of dagdeel *

We nemen contact met je op zodra er nieuwe data bekend zijn.

  • 06 81 885 692
  • 06 81 885 692 (whatsapp)
  • De MindfulnessFabriek ENSCHEDE
  • Het Eeftink 2
  • 7541 WH Enschede
  • (Gebouw Rabobank, 5e etage)