Vacature mindfulnesstrainer VMBN cat.1 Den Haag

De MindfulnessFabriek Den Haag

De Mindfulness Professionals

• Toegankelijk   • Persoonlijk   • Nuchter

ga direct naar de agenda

Onze trainers zijn VMBN lid

Deelnemers waarderen onze trainingen met een 9.5

Wij steunen mind4life foundation

WETENSCHAPPELIJK BEWEZEN TRAINING DOOR PROFESSIONELE MINDFULNESS TRAINERS

VACATURE MINDFULNESSTRAINER

De MindfulnessFabriek is op zoek naar een collega mindfulnesstrainer voor onze locatie Den Haag. Een psycholoog of therapeut die mindfulness belichaamt (embodyment) en geregistreerd is bij de beroepsvereniging voor mindfulnesstrainers VMBN. Empathisch, open, ontwikkeling, verdieping. Neem contact op met Elske of Sylvia van ons secretariaat als je deel wilt uitmaken van ons groeiende team van mindfulness professionals.

Door een mindfulness training bij De MindfulnessFabriek te volgen, volg je een wetenschappelijk bewezen training die werkt. Er zijn mogelijkheden voor training in groepsverband, met z'n tweeën of individueel. De MindfulnessFabriek Den Haag werkt met hoger opgeleide professionals: door de VMBN (beroepsvereniging van mindfulnesstrainers) gecertificeerde trainers.

Bekijk onze trainingen

UNIEKE VERGOEDING GARANTIE: ALTIJD VERGOEDING, OOK VOOR JOU

Bel of mail vrijblijvend met Elske en Sylvia van ons secretariaat; zij weten alles van mindfulness. Samen met hen kun je bijvoorbeeld onderzoeken wat mindfulness voor je betekenen kan, of je een vergoeding krijgt en of het aansluit bij je behoefte van dit moment. Wij helpen je graag verder.

Altijd mogelijkheid voor vergoeding voor onze mindfulness training of cursus en gaat niet ten koste van je eigen risico. Informeer bij ons voor de juiste informatie. Wij adviseren je werkgever graag, want ook werkgevers willen vaak bijdragen aan onze mindfulness trainingen in het kader van verzuimpreventie of persoonlijke ontwikkeling. Denk bv aan je persoonlijk opleidingsbudget.

Bel of mail ons

Agenda

Den Haag - mindfulness groepstraining

Mindfulness training dinsdagavond 9 januari

Wetenschappelijk bewezen stressreductie of aandachttraining van 8 weken

Meer info: data, tijden, investering

Den Haag - mindfulness groepstraining

Mindfulness training donderdagavond 11 januari

Wetenschappelijk bewezen stressreductie of aandachttraining van 8 weken

Meer info: data, tijden, investering

Den Haag - Mindfulness training individueel

Deze mindfulness training kan op elk moment starten, duur: 8 weken

Training van 8 weken • Altijd vergoeding voor particulieren • Geen eigen risico

AANMELDEN, INFO, ADVIES

Den Haag - Mindfulness mindful maatjes

Mindfulness training voor 2 personen kan op elk moment starten, 8 weken

Training van 8 weken • Altijd vergoeding voor particulieren • Geen eigen risico

AANMELDEN, INFO, ADVIES

Den Haag - Mindfulness coaching

Coaching op basis van mindfulness kan op elk moment starten

Coaching • Altijd vergoeding voor particulieren • Geen eigen risico

AANMELDEN, INFO, ADVIES
inschrijven info advies

Ervaringen

In maart 2014 heb ik de mindfulnesstraining gevolgd bij de MindfulnessFabriek. In 8 weken hebben wij als groep met veel verschillende problematieken een hechte club gevormd. De trainer geeft oprechte antwoorden maar stelt ook de juiste vragen. Hierdoor leerde ik dingen anders te bekijken dan ik voorheen deed. Van het verleden en de toekomst terug naar het NU!

- Sabrina

Omdat ik vaker door situaties op het werk uit balans raakte ben ik de 8 weekse training mindfulness bij De MindfulnessFabriek gaan volgen. En dat heeft ontzettend veel voor mij betekend. Ik had altijd al veel kennis. Maar weten en begrijpen is nog iets anders dan zelf toepassen. Het geeft rust om met open aandacht naar een situatie te kijken en te luisteren. Ik ben Mariëtte heel dankbaar voor haar respectvolle begeleiding en de ruimte en veiligheid die zijn tijdens de training heeft geboden.

- Hennie

Met dank aan de Mindfulness training heb ik tegenwoordig veel minder last van spanning in mijn lijf. Ik merk eerder door wanneer ik over mijn grenzen ga, en weet nu wat ik kan doen om spanning te voorkomen. Ik heb de training bij Harrie gevolgd en waardeer hem zeer om zijn manier van trainen: open, helder en opbouwend. Een echter aanrader wat mij betreft!

- Marc

De mindfulnesstraining heeft mij inzicht gegeven in mijn houding, gedachten en gedrag. Ik kon de cd's, het boek, de oefeningen en de tips van de trainer inzetten om meer rust en overzicht voor mijzelf te creeren. Daar heb ik nu elke dag plezier van! De groep vond ik ook leerzaam, je leert van elkaar. Veel medecursisten blijken met dezelfde, alledaagse uitdagingen te worstelen. Kortom, een aanrader!

- Willem

Vooraf had ik niet zo'n helder beeld van mindfulness. De training bij De MindfulnessFabriek heeft me de gelegenheid gegeven mijn leven eens onder de loep te nemen. In een prettige, open omgeving heeft de trainer me laten zien hoe je soms een pas op de plaats moet maken om weer vooruit te kunnen gaan. Soms confronterend en lastig maar vooral leerzaam en een verrijking van mijn leven.

- Dorieke
inschrijven info advies

Team Den Haag

Vacature trainer VMBN Cat.1 - MindfulnessFabriek
Vacature trainer VMBN Cat.1
De MindfulnessFabriek werkt aan een mindfulle samenleving. Zij is het zusje van StressWise. Samen zijn ze doorlopend 'op zoek' naar mindfulnesstrainers VMBN Cat.1 (hoogste categorie) liefst met therapeutische achtergrond - psychologen, coaches en therapeuten - die hen willen 'grootbrengen'.
inschrijven info advies

Inschrijven Info Advies

onderwerp *
Kies een training *
Kies een datum of dagdeel *

We nemen contact met je op zodra er nieuwe data bekend zijn.

  • 06 81 885 692
  • 06 81 885 692 (whatsapp)
  • De MindfulnessFabriek DEN HAAG
  • Binnenkort openen wij een vestiging in Den Haag
  • Vacature: ervaren VMBN geregistreerde
  • mindfulnesstrainer en/of therapeut
  • Voor meer informatie klik hier