Mindfulness aandachttraining in Breda

MindfulnessFabriek Den Bosch

De Mindfulness Professionals

• Toegankelijk   • Persoonlijk   • Nuchter

ga direct naar de agenda

Onze trainers zijn VMBN lid

Deelnemers waarderen onze trainingen met een 9,1

Wij steunen mind4life foundation

WETENSCHAPPELIJK BEWEZEN TRAINING DOOR PROFESSIONELE MINDFULNESS TRAINERS

MindfulnessFabriek Den Bosch biedt de mogelijkheid voor een 8-weekse mindfulness training of aandachttraining. Deze is effectief is bij o.a. stress en stress-gerelateerde klachten. Ook bieden wij de mogelijkheid voor een vervolg op mindfulness stressreductie training. Niet zweverig, maar nuchter, professioneel en erkend.

Door het volgen van een mindfulness training bij MindfulnessFabriek Den Bosch, weet je zeker dat je een wetenschappelijk bewezen training volgt. Individueel, in groepsverband of met z'n tweeën. MindfulnessFabriek Den Bosch werkt met hoger opgeleide trainers, gecertificeerd door de beroepsvereniging van mindfulness trainers: VMBN.

Bekijk onze trainingen

UNIEKE VERGOEDING GARANTIE: ALTIJD VERGOEDING, OOK VOOR JOU

Voor aanmelding of advies, bel of mail je vrijblijvend met Jennifer of Simone van onze servicedesk; zij weten alles van mindfulness. Samen met hen kun je bijvoorbeeld onderzoeken wat mindfulness voor je kan betekenen, welke vergoeding je krijgt en of mindfulnesstraining aansluit bij je behoefte van dit moment. Wij helpen je graag verder, met veel plezier.

Onze mindfulness trainingen of cursusen komen altijd voor vergoeding in aanmerking en gaan niet ten koste van je eigen risico. Ook werkgevers willen vaak bijdragen aan onze mindfulness trainingen in het kader van verzuimpreventie of persoonlijke ontwikkeling, denk aan je persoonlijk opleidingsbudget. Informeer bij ons voor de juiste informatie. Wij adviseren je werkgever graag!

Bel of mail ons

Agenda

90% startzekerheid Niet goed, geld terug

Den Bosch - mindfulness groepstraining

Mindfulness training vrijdagavond 1 februari

Wetenschappelijk bewezen stressreductie of aandachttraining van 8 weken

Meer info: data, tijden, investering

Den Bosch - Mindfulness training individueel

Deze mindfulness training kan op elk moment starten, duur: 8 weken

Training van 8 weken • Altijd vergoeding voor particulieren • Geen eigen risico

AANMELDEN, INFO, ADVIES

Den Bosch - Mindfulness mindful maatjes

Mindfulness training voor 2 personen kan op elk moment starten, 8 weken

Training van 8 weken • Altijd vergoeding voor particulieren • Geen eigen risico

AANMELDEN, INFO, ADVIES

Den Bosch - Mindfulness coaching

Coaching op basis van mindfulness kan op elk moment starten

Coaching • Altijd vergoeding voor particulieren • Geen eigen risico

AANMELDEN, INFO, ADVIES
inschrijven info advies

Ervaringen

De trainer geeft goede tips wanneer je tegen moeilijkheden aanloopt. Er heerste een prettige, open sfeer. De mindfulnesstraining vindt plaats op een mooie rustige locatie. Deze cursus heeft me zodanig gemotiveerd dat ik nog steeds dagelijks met mindfulness bezig ben. Het heeft mijn kijk op problemen en op mijn leven zelfs veranderd! Ik zou De MindfulnessFabriek echt bij iedereen aanraden.

- Shanti

De mindfulnesstraining heeft mij inzicht gegeven in mijn houding, gedachten en gedrag. Ik kon de cd's, het boek, de oefeningen en de tips van de trainer inzetten om meer rust en overzicht voor mijzelf te creeren. Daar heb ik nu elke dag plezier van! De groep vond ik ook leerzaam, je leert van elkaar. Veel medecursisten blijken met dezelfde, alledaagse uitdagingen te worstelen. Kortom, een aanrader!

- Willem

Ik ben gestart met de mindfulness training op aanraden van mijn bedrijfsarts zonder mij er erg in te verdiepen vooraf. In begin vond ik de oefeningen lastig maar het ging steeds beter. De training heeft mij inzicht gegeven in mijn eigen gedrag en de reacties van en op anderen maar ook op de lichamelijke effecten van stress...... en hoe hier mee om te gaan. Ik heb nu meer inzicht wat dat voor mij betekent zowel lichamelijk en geestelijk. Nu neem ik meer overwogen een beslissing en reageer ik minder op de automatische piloot.

- Martine

Met dank aan de Mindfulness training heb ik tegenwoordig veel minder last van spanning in mijn lijf. Ik merk eerder door wanneer ik over mijn grenzen ga, en weet nu wat ik kan doen om spanning te voorkomen. Ik heb de training bij Harrie gevolgd en waardeer hem zeer om zijn manier van trainen: open, helder en opbouwend. Een echter aanrader wat mij betreft!

- Marc

Omdat ik vaker door situaties op het werk uit balans raakte ben ik de 8 weekse training mindfulness bij De MindfulnessFabriek gaan volgen. En dat heeft ontzettend veel voor mij betekend. Ik had altijd al veel kennis. Maar weten en begrijpen is nog iets anders dan zelf toepassen. Het geeft rust om met open aandacht naar een situatie te kijken en te luisteren. Ik ben Mariëtte heel dankbaar voor haar respectvolle begeleiding en de ruimte en veiligheid die zijn tijdens de training heeft geboden.

- Hennie
inschrijven info advies

Team Den Bosch

Sarah - MindfulnessFabriek
Sarah
Sarah is mindfulness trainer en therapeut. Met haar nuchtere en vriendelijke aanpak begeleidt zij jou naar een leven waarin je beter met de (stressvolle) uitdagingen en onzekerheden van alledag om leert te gaan. Haar missie is: meer bewustzijn en verbinding in de samenleving. VMBN Cat.1 Reg. 2016786
Ad - MindfulnessFabriek
Ad
Ad was ooit fysiotherapeut en heeft zich ontwikkeld als deskundige op het gebied van stress en ontspanning. Zijn aanpak: oprechte aandacht en zelfmanagement, ofwel jezelf aanleren te herstellen. 'Mindfulness is hiervoor zeer geschikt.' VMBN Cat.1 Reg. 2015625
Sigrid - MindfulnessFabriek
Sigrid
Sigrid is mindfulnesstrainer en coach. Mindfulness is voor Sigrid een bewuste levenshouding en een hulpbron tot zelfzorg die ertoe bijdraagt om de juiste keuzes te maken in het leven. Haar missie is bij te dragen aan een samenleving waarin we bewust en vitaal in verbinding staan. VMBN Cat.1 Reg. 2011157
Vacature trainer VMBN Cat.1 - MindfulnessFabriek
Vacature trainer VMBN Cat.1
MindfulnessFabriek werkt aan een mindfulle samenleving. Zij is het zusje van StressWise. Samen zijn ze doorlopend 'op zoek' naar mindfulnesstrainers VMBN Cat.1 (hoogste categorie) liefst met therapeutische achtergrond - psychologen, coaches en therapeuten - die hen willen 'grootbrengen'.
inschrijven info advies

Inschrijven Info Advies

onderwerp *
Kies een training *
Kies een datum of dagdeel *

We nemen contact met je op zodra er nieuwe data bekend zijn.

  • 073 20 32 586
  • 06 81 885 692 (whatsapp)
  • MindfulnessFabriek DEN BOSCH
  • Kerkstraat 69a
  • 5211 KE Den Bosch
Bekijk de agenda →