Mindfulness aandachttraining in Delft

MindfulnessFabriek Delft

De Mindfulness Professionals

• Toegankelijk • Persoonlijk • Nuchter

ga direct naar de agenda

Onze trainers zijn VMBN lid

Deelnemers waarderen onze trainingen met een 9,1

Wij steunen mind4life foundation

WETENSCHAPPELIJK BEWEZEN MINDFULNESS TRAINING DOOR PROFESSIONELE TRAINERS

MindfulnessFabriek Delft biedt een 8-weekse MBSR mindfulness training of aandachttraining die effectief is bij stress en stress-gerelateerde klachten. Ook bieden wij verschillende andere stressreductie trainingen aan, waaronder vervolgtrainingen en een compassietraining. Niet zweverig, wél professioneel en erkend.

Door een mindfulness training bij MindfulnessFabriek te volgen ben je er zeker van dat je een wetenschappelijk bewezen training volgt, die werkt. In groepsverband, met z'n tweeën of individueel. MindfulnessFabriek werkt met hoger opgeleide professionals, o.a. psychologen, gecertificeerd door de beroepsvereniging van mindfulness trainers VMBN. Onze mindfulness trainers in Delft, Joris Gresnigt en Malou Swart, starten met nieuwe mindfulness trainingen in het voorjaar van 2018. Je kunt nu al met ze in contact komen door het contactformulier hieronder in te vullen.

Bekijk onze trainingen

UNIEKE VERGOEDING GARANTIE: ALTIJD VERGOEDING, OOK VOOR JOU

Bel of mail met Jennifer of Daniella van onze Service Desk voor aanmelding of advies. Met hen kun je bijvoorbeeld samen onderzoeken wat MindfulnessFabriek voor je kan betekenen en of mindfulness aansluit bij je behoefte van dit moment. En misschien heb je wel iets anders nodig. Wij helpen je graag verder!

Voor onze mindfulness training of cursus MBSR kun je altijd een vergoeding krijgen (die niet ten koste gaat van je eigen risico). Informeer bij ons voor de juiste informatie over vergoedingen. Ook werkgevers willen vaak bijdragen aan onze mindfulness trainingen in het kader van verzuimpreventie of persoonlijke ontwikkeling. Wij adviseren je werkgever graag. Denk ook aan je persoonlijk opleidingsbudget.

Bel of mail ons

Agenda

Delft - Mindfulness training individueel

Deze mindfulness training kan op elk moment starten, duur: 8 weken

Training van 8 weken • Altijd vergoeding voor particulieren • Geen eigen risico

AANMELDEN, INFO, ADVIES

Delft - Mindfulness mindful maatjes

Mindfulness training voor 2 personen kan op elk moment starten, 8 weken

Training van 8 weken • Altijd vergoeding voor particulieren • Geen eigen risico

AANMELDEN, INFO, ADVIES

Delft - Mindfulness coaching

Coaching op basis van mindfulness kan op elk moment starten

Coaching • Altijd vergoeding voor particulieren • Geen eigen risico

AANMELDEN, INFO, ADVIES
inschrijven info advies

Ervaringen

De trainer geeft goede tips wanneer je tegen moeilijkheden aanloopt. Er heerste een prettige, open sfeer. De mindfulnesstraining vindt plaats op een mooie rustige locatie. Deze cursus heeft me zodanig gemotiveerd dat ik nog steeds dagelijks met mindfulness bezig ben. Het heeft mijn kijk op problemen en op mijn leven zelfs veranderd! Ik zou De MindfulnessFabriek echt bij iedereen aanraden.

- Shanti

Vooraf had ik niet zo'n helder beeld van mindfulness. De training bij De MindfulnessFabriek heeft me de gelegenheid gegeven mijn leven eens onder de loep te nemen. In een prettige, open omgeving heeft de trainer me laten zien hoe je soms een pas op de plaats moet maken om weer vooruit te kunnen gaan. Soms confronterend en lastig maar vooral leerzaam en een verrijking van mijn leven.

- Dorieke

De mindfulnesstraining heeft mij inzicht gegeven in mijn houding, gedachten en gedrag. Ik kon de cd's, het boek, de oefeningen en de tips van de trainer inzetten om meer rust en overzicht voor mijzelf te creeren. Daar heb ik nu elke dag plezier van! De groep vond ik ook leerzaam, je leert van elkaar. Veel medecursisten blijken met dezelfde, alledaagse uitdagingen te worstelen. Kortom, een aanrader!

- Willem

Met dank aan de Mindfulness training heb ik tegenwoordig veel minder last van spanning in mijn lijf. Ik merk eerder door wanneer ik over mijn grenzen ga, en weet nu wat ik kan doen om spanning te voorkomen. Ik heb de training bij Harrie gevolgd en waardeer hem zeer om zijn manier van trainen: open, helder en opbouwend. Een echter aanrader wat mij betreft!

- Marc

Ik ben gestart met de mindfulness training op aanraden van mijn bedrijfsarts zonder mij er erg in te verdiepen vooraf. In begin vond ik de oefeningen lastig maar het ging steeds beter. De training heeft mij inzicht gegeven in mijn eigen gedrag en de reacties van en op anderen maar ook op de lichamelijke effecten van stress...... en hoe hier mee om te gaan. Ik heb nu meer inzicht wat dat voor mij betekent zowel lichamelijk en geestelijk. Nu neem ik meer overwogen een beslissing en reageer ik minder op de automatische piloot.

- Martine
inschrijven info advies

Team Delft

Joris - MindfulnessFabriek
Joris
Joris is een ervaren mindfulness trainer en coach. Hij geeft op een lichte, ontspannen en lekker nuchtere manier training. De uitnodiging om je open stellen voor alles wat er nu is, ziet hij als de sleutel tot een bewuster en leuker leven. VMBN Cat.1 Reg. 2016803
Malou - MindfulnessFabriek
Malou
Malou heeft een warme open houding en vindt het belangrijk een gevoel van gemak te ervaren in contact. Centraal in mindfulness training staat voor haar ontwikkeling van mildheid en het leren loslaten van controle. Om ruimte te maken en fris en vrij in het leven te durven staan. VMBN Cat.1 Reg. 2017935
Vacature trainer VMBN Cat.1 - MindfulnessFabriek
Vacature trainer VMBN Cat.1
MindfulnessFabriek werkt aan een mindfulle samenleving. Zij is het zusje van StressWise. Samen zijn ze doorlopend 'op zoek' naar mindfulnesstrainers VMBN Cat.1 (hoogste categorie) liefst met therapeutische achtergrond - psychologen, coaches en therapeuten - die hen willen 'grootbrengen'.
inschrijven info advies

Inschrijven Info Advies

onderwerp *
Kies een training *
Kies een datum of dagdeel *

We nemen contact met je op zodra er nieuwe data bekend zijn.

  • ‭(06) 81 88 56 92‬ (direct contact)
  • ‭(06) 81 88 56 92‬ (whatsapp)
  • MindfulnessFabriek DELFT
  • Hoflandendreef 397
  • 2614 MT Delft
  • MindfulnessFabriek binnenkort in Delft
Bekijk de agenda →