Doelen van cursus:

  • Inzicht verkrijgen over het hoe en waarom van de werking van ons brein: de magische mogelijkheden en de evolutionaire beperkingen;
  • Highlights uit bekende time managementboeken en wat ze ons nu eigenlijk te vertellen hebben;
  • Ontwikkelen van de juiste vaardigheden om te kunnen schakelen tussen actie en reflectie (ervaringsgericht leren);
  • Inspireren, kennismaken, samen bespreken;
  • Leren hoe je kunt zorgen voor jouw eigen tijd en prioriteit.
  • Vanuit eigen ervaringen geïnspireerd worden om zelf aan de slag gaan;

Mindfulness & coaching

StressWise is het uitvoerend orgaan van MindfulnessFabriek, de grootste aanbieder van mindfulness en ACT coaching in Nederland. Wij richten ons op het versterken van persoonlijke veerkracht, zodanig dat de deelnemers op een stressbestendige, flexibele en creatieve manier om leren gaan met (werk-)druk, verantwoordelijkheden en verandering. Inmiddels hebben ruim 20.000 mensen een coachtraject, training of workshop bij ons gevolgd. Met meer dan 30 trainers en een eigen Post-HBO academie hebben wij ruime kennis en ervaring op het gebied van coachen en trainen in ACT psychologie en mindfulness.

Interesse in een cursus timemanagement en stresspreventie?

Over het algemeen verzorgen wij workshops vanaf 1 uur tot een hele dag bij bedrijven op kantoor. Of wij regelen een locatie, dat kan ook. Binnen kantooruren of daarbuiten, alle mogelijkheden zijn bespreekbaar. De beschikking over een presentatiescherm met internettoegang is gewenst. De inhoud van de workshop met alle benodigde materialen regelen wij voor je. Overigens is een zaal met stoelen waar de tafels verplaatst kunnen worden, is al voldoende. Bovendien kan het programma op maat worden gemaakt. Nadat we de wensen en doelen in kaart hebben gebracht zal de offerte worden opgesteld.

Online workshop: we bieden onze workshops ook online aan.  Zo werken we o.a. met Zoom, WebinarGeek, Microsoft Teams, GoToMeeting, Google Meet en meer. Maak je liever gebruik van een andere online software? Laat het ons weten, onze technische afdeling staat paraat. Tot slot is er geen maximum qua aantal deelnemers.

Contact
Gun je medewerkers en collega's praktisch tools en nieuwe inzichten met een cursus timemanagement en stresspreventie

Neem nu contact op met onze accountmanager