Wat kun jij als deelnemer doen?

We vragen iedereen om verstandig om te gaan met de dreiging van het virus. Niet in de angst te schieten (zinloos) en verstandig te handelen. Wat is zinvol als je NIET ziek bent?

Zinvol:

  • Goed en regelmatig handen wassen;
  • Eventueel desinfecterende gel gebruiken (beschikbaar op onze locaties);
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog;
  • Papieren zakdoekjes gebruiken
  • Zo min mogelijk je gezicht aanraken;
  • Geen handen geven.

Solidair

MindfulnessFabriek staat voor verbinding. Het coronavirus heeft weliswaar Nederland bereikt, maar de deskundigen hebben de zaak onder controle. Samen kunnen we ervoor zorgen dat er zo min mogelijk besmettingen plaatsvinden in Nederland. MindfulnessFabriek draagt hieraan bij door de berichtgeving op de voet te volgen en het advies van het RIVM strikt op te volgen. Dit betekent o.a. dat we onze trainers en deelnemers vragen hun handen te wassen en dat er desinfecterende handgel beschikbaar is op onze locaties. Sinds deze week schudden we geen handen, maar kunnen we elkaar ‘een elleboogje’ of ‘een voetje’ geven. Zo zorgen we ervoor dat we zelf, maar vooral ook de kwetsbaren – ouderen en mensen met een ziekte – vrij van het coronavirus blijven.

Veelgestelde vragen
Welke maatregelen neemt MindfulnessFabriek inzake het coronavirus?

MindfulnessFabriek volgt het nieuws rondom het coronavirus nauwlettend. We volgen de adviezen van het RIVM steeds op, en we komen direct in actie als er maatregelen genomen dienen te worden. Daarbij zullen we onze deelnemers steeds uitgebreid informeren. Dat doen we vanuit ons hoofdkantoor, en door onze trainers op onze locaties.

Onze trainingen en therapieën vallen onder essentiële diensten.

Alle veelgestelde vragen

Schrijf je in voor gratis mindfulness training. Bekijk de agenda.