Contact en afstemming

Half juli werd onze collega Harrie Zonneveld benaderd door de HR-afdeling van Holland Colours, met de vraag of MindfulnessFabriek aanwezig wilde zijn op een door hen georganiseerde informatiemarkt.

Holland Colours vindt de duurzame inzetbaarheid van de medewerkers erg belangrijk en wilde dit thema graag onder de aandacht brengen door middel van een informatiemarkt. Deze informatiemarkt stond dan ook in het teken van verschillende activiteiten die te maken hadden met duurzame inzetbaarheid. De medewerkers van Holland Colours krijgen ieder een Duurzaam Inzetbaarheids budget die zij kunnen gebruiken voor activiteiten die een bijdrage leveren aan de duurzame inzetbaarheid van de medewerker. Het budget maakt het mogelijk om maatwerk te bieden en er kan gekeken worden naar de individuele behoefte om te werken aan het thema.

Eén van de onderdelen van het activiteitenaanbod, was het volgen van een online mindfulnesstraining. Voor dit onderdeel werd MindfulnessFabriek gevraagd. Onze ervaren trainer Jacqueline Henock wilde graag aanwezig zijn op de informatiemarkt om meer te kunnen vertellen over ons mooie online trainingsaanbod.

Onze communicatie stagiaires: Dani van der Bij en Rebekka Willemsen, hebben van tevoren een duidelijke flyer ontworpen die uiteindelijk werd uitgedeeld op de informatiemarkt. Hierin stond belangrijke informatie over onze online MBSR trainingen. Zo konden de medewerkers deze in alle rust op een later moment nog eens nalezen.

Neem contact op

Resultaat

Het resultaat is, dat de medewerkers nu weten wat een mindfulnesstraining inhoudt en wat het hen kan opleveren. Een aantal medewerkers zijn nieuwsgierig gemaakt naar de online mindfulnesstrainingen en gaan er één bij ons volgen.

Jacqueline werd na afloop hartelijk bedankt met een mooi bloemetje. Ze ervaarde Holland Colours als een leuk bedrijf waar een open sfeer heerste.

Neem contact op

Contact
Meer WerkGeluk in jouw organisatie?
Wil jij net als Holland Colours mentaal fitte en gefocuste werknemers? Neem dan contact op.

Neem nu contact op met Harrie Zonneveld