Mindfulness aandachttraining in Breda

De MindfulnessFabriek Breda

De Mindfulness Professionals

• Toegankelijk • Persoonlijk • Nuchter

ga direct naar de agenda

Onze trainers zijn VMBN lid

Deelnemers waarderen onze trainingen met een 9,1

Wij steunen mind4life foundation

De originele bewezen Mindfulness training MBSR met professionele trainers

Mindfulness helpt je van stress en zwaarte naar rust en onstpanning. Het leven wordt lichter. De Mindfulness Fabriek Breda biedt mindfulness en aandachttrainingen die effectief zijn bij o.a. stress, burn out en stress-gerelateerde klachten. Niet zweverig, wél professioneel en erkend.

Door een mindfulness training bij MindfulnessFabriek Breda te volgen ben je er zeker van dat je een wetenschappelijk bewezen training volgt die werkt! In een groep, of met z'n tweeën of individueel. De mindfulness trainers van De MindfulnessFabriek Breda zijn professionals: psychologen en therapeuten, gecertificeerd door de beroepsvereniging van mindfulness trainers - VMBN.

Bekijk onze trainingen

Bel MindfulnessFabriek voor advies of informeer bij ons naar vergoedingen

De mindfulness trainingen van MindfulnessFabriek Breda komen altijd voor vergoeding in aanmerking. Informeer bij ons, er is meer mogelijk dan je denkt. Werkgevers hebben vaak budgetten voor opleiding en ontwikkeling waaruit mindfulness training kan worden bekostigd. Eventueel kunnen we je werkgever adviseren over de voordelen van mindfulness in het kader van verzuimpreventie en persoonlijke ontwikkeling. Of je kunt in aanmerking komen voor vergoeding uit ons eigen fonds.

Bel of mail vrijblijvend met Daniella en Ruth van onze servicedesk; zij weten alles van mindfulness. Samen met hen kun je bijvoorbeeld onderzoeken wat mindfulness voor je kan betekenen, of mindfulness training aansluit bij je behoefte van dit moment en welke vergoeding je krijgt. Wij helpen je graag verder.

Bel of mail ons

Agenda

Breda • Mindfulness training individueel

Deze mindfulness training kan op elk moment starten, duur: 8 weken

Training van 8 weken • Altijd vergoeding voor particulieren • Geen eigen risico

AANMELDEN, INFO, ADVIES

Breda • Mindfulness mindful maatjes

Mindfulness training voor 2 personen kan op elk moment starten, 8 weken

Training van 8 weken • Altijd vergoeding voor particulieren • Geen eigen risico

AANMELDEN, INFO, ADVIES

Breda • Mindfulness coaching

Coaching op basis van mindfulness kan op elk moment starten

Coaching • Altijd vergoeding voor particulieren • Geen eigen risico

AANMELDEN, INFO, ADVIES

Binnenkort: Mindfulness groepstraining

Training van 8 weken • Altijd vergoeding voor particulieren • Geen eigen risico

Verschijnt binnenkort. Informeer naar de mogelijkheden.

AANMELDEN, INFO, ADVIES
inschrijven info advies

Ervaringen

In maart 2014 heb ik de mindfulnesstraining gevolgd bij de MindfulnessFabriek. In 8 weken hebben wij als groep met veel verschillende problematieken een hechte club gevormd. De trainer geeft oprechte antwoorden maar stelt ook de juiste vragen. Hierdoor leerde ik dingen anders te bekijken dan ik voorheen deed. Van het verleden en de toekomst terug naar het NU!

- Sabrina

De mindfulnesstraining heeft mij geleerd de regie over mijn eigen leven terug te nemen. Door mild voor mijzelf te zijn leerde ik negatieve gedachtepatronen te doorbreken. Het bewustwordingsproces dat optreedt tijdens de training en de oefeningen leert je dat je een keus hebt. De keus om liefdevol met jezelf en je omgeving om te gaan. Ik ben hier heel dankbaar voor. Het maakt me sterk en ik voel me verbonden met het leven.

- Petra

Ik ben gestart met de mindfulness training op aanraden van mijn bedrijfsarts zonder mij er erg in te verdiepen vooraf. In begin vond ik de oefeningen lastig maar het ging steeds beter. De training heeft mij inzicht gegeven in mijn eigen gedrag en de reacties van en op anderen maar ook op de lichamelijke effecten van stress...... en hoe hier mee om te gaan. Ik heb nu meer inzicht wat dat voor mij betekent zowel lichamelijk en geestelijk. Nu neem ik meer overwogen een beslissing en reageer ik minder op de automatische piloot.

- Martine

De mindfulnesstraining heeft mij inzicht gegeven in mijn houding, gedachten en gedrag. Ik kon de cd's, het boek, de oefeningen en de tips van de trainer inzetten om meer rust en overzicht voor mijzelf te creeren. Daar heb ik nu elke dag plezier van! De groep vond ik ook leerzaam, je leert van elkaar. Veel medecursisten blijken met dezelfde, alledaagse uitdagingen te worstelen. Kortom, een aanrader!

- Willem

Met dank aan de Mindfulness training heb ik tegenwoordig veel minder last van spanning in mijn lijf. Ik merk eerder door wanneer ik over mijn grenzen ga, en weet nu wat ik kan doen om spanning te voorkomen. Ik heb de training bij Harrie gevolgd en waardeer hem zeer om zijn manier van trainen: open, helder en opbouwend. Een echter aanrader wat mij betreft!

- Marc
inschrijven info advies

Team Breda

Sarah - MindfulnessFabriek
Sarah
Sarah is mindfulness trainer en therapeut. Met haar nuchtere en vriendelijke aanpak begeleidt zij jou naar een leven waarin je beter met de (stressvolle) uitdagingen en onzekerheden van alledag om leert te gaan. Haar missie is: meer bewustzijn en verbinding in de samenleving. VMBN Cat.1 Reg. 2016786
Guido - MindfulnessFabriek
Guido
Guido is een ervaren mindfulness en act trainer die al een flink aantal jaren individuelen, groepen en organisaties in het bedrijfsleven traint op bewustzijn, stress reductie en bevlogenheid. Dit doet hij met veel rust, acceptatie en toegewijde inzet. Niet is vast, alles is mogelijk. VMBN Cat. 1 reg 2013346.
Karin Bosveld - MindfulnessFabriek
Karin Bosveld
Karin is mindfulness- en zelfcompassietrainer, coach en supervisor. Rust, lichtheid en ruimte geven zijn kenmerkend in haar lessen en coaching. Zo creëert ze een veilige ontspannen ruimte waarin je je mindfulness eigen kunt maken en de weg kunt laten wijzen naar zelfacceptatie, zelfvertrouwen en minder stress. VMBN Categorie 1. Reg. 201156
Vacature trainer VMBN Cat.1 - MindfulnessFabriek
Vacature trainer VMBN Cat.1
MindfulnessFabriek werkt aan een mindfulle samenleving. Zij is het zusje van StressWise. Samen zijn ze doorlopend 'op zoek' naar mindfulnesstrainers VMBN Cat.1 (hoogste categorie) liefst met therapeutische achtergrond - psychologen, coaches en therapeuten - die hen willen 'grootbrengen'.
inschrijven info advies

Inschrijven Info Advies

onderwerp *
Kies een training *
Kies een datum of dagdeel *

We nemen contact met je op zodra er nieuwe data bekend zijn.

  • 076 70 02 488
  • 06 81 88 56 92 (whatsapp)
  • De MindfulnessFabriek BREDA
  • Lijndonk 4
  • 4825 BG Breda
Bekijk de agenda →