Mindfulness aandachttraining in Arnhem

MindfulnessFabriek Arnhem

De Mindfulness Professionals

• Toegankelijk   • Hoogwaardige kwaliteit   • Nuchter

ga direct naar de agenda

Onze trainers zijn VMBN lid

Deelnemers waarderen onze trainingen met een 9,1

Wij steunen mind4life foundation

WETENSCHAPPELIJK BEWEZEN TRAINING DOOR PROFESSIONELE MINDFULNESS TRAINERS

MindfulnessFabriek Arnhem biedt mindfulness trainingen die bewezen effectief zijn bij stress en een reeks aan stress-gerelateerde klachten. Je krijgt inzicht in de manier waarop je met jezelf omgaat. Je leert afstand te nemen van gedachten, emoties te beheersen en te luisteren naar je lichaam. Je krijgt bij MindfulnessFabriek Arnhem volop handvaten aangereikt om mindfulness in je dagelijks leven te integreren. Zonder zweverigheid, met deskundigheid.

Met het volgen van een mindfulness training bij MindfulnessFabriek, ben je zeker van een wetenschappelijk bewezen training die werkt. Er zijn mogelijkheden voor training in groepsverband, met z'n tweeën of individueel. MindfulnessFabriek werkt met hoger opgeleide professionals, o.a. psychologen en gecertificeerde trainers, gecertificeerd door de beroepsvereniging van mindfulness trainers VMBN in de hoogste categorie.

Bekijk onze trainingen

UNIEKE VERGOEDING GARANTIE: ALTIJD VERGOEDING, OOK VOOR JOU

Bel of mail vrijblijvend met Jennifer en Malou voor advies en aanmelding; zij weten alles van mindfulness. Samen met hen kun je bijvoorbeeld onderzoeken wat mindfulness voor je kan betekenen, of mindfulness training aansluit bij je behoefte van dit moment en welke vergoeding je krijgt. Wij helpen je graag verder.

Onze mindfulness training of cursus komt altijd voor vergoeding in aanmerking. Ook gaat het niet ten koste van je eigen risico. Informeer bij ons voor meer informatie. Werkgevers willen vaak bijdragen aan onze mindfulness trainingen, bijvoorbeeld in het kader van verzuimpreventie of persoonlijke ontwikkeling. Denk ook aan je persoonlijk opleidingsbudget. Wij adviseren je werkgever graag!

Bel of mail ons

Agenda

90% startzekerheid Niet goed, geld terug

Arnhem - mindfulness groepstraining

Mindfulness training dinsdagavond 29 januari

Wetenschappelijk bewezen stressreductie of aandachttraining van 8 weken

Meer info: data, tijden, investering

Arnhem - Mindfulness training individueel

Deze mindfulness training kan op elk moment starten, duur: 8 weken

Training van 8 weken • Altijd vergoeding voor particulieren • Geen eigen risico

AANMELDEN, INFO, ADVIES

Arnhem - Mindfulness mindful maatjes

Mindfulness training voor 2 personen kan op elk moment starten, 8 weken

Training van 8 weken • Altijd vergoeding voor particulieren • Geen eigen risico

AANMELDEN, INFO, ADVIES

Arnhem - Mindfulness coaching

Coaching op basis van mindfulness kan op elk moment starten

Coaching • Altijd vergoeding voor particulieren • Geen eigen risico

AANMELDEN, INFO, ADVIES
inschrijven info advies

Ervaringen

In maart 2014 heb ik de mindfulnesstraining gevolgd bij de MindfulnessFabriek. In 8 weken hebben wij als groep met veel verschillende problematieken een hechte club gevormd. De trainer geeft oprechte antwoorden maar stelt ook de juiste vragen. Hierdoor leerde ik dingen anders te bekijken dan ik voorheen deed. Van het verleden en de toekomst terug naar het NU!

- Sabrina

De mindfulnesstraining heeft mij geleerd de regie over mijn eigen leven terug te nemen. Door mild voor mijzelf te zijn leerde ik negatieve gedachtepatronen te doorbreken. Het bewustwordingsproces dat optreedt tijdens de training en de oefeningen leert je dat je een keus hebt. De keus om liefdevol met jezelf en je omgeving om te gaan. Ik ben hier heel dankbaar voor. Het maakt me sterk en ik voel me verbonden met het leven.

- Petra

Ik ben gestart met de mindfulness training op aanraden van mijn bedrijfsarts zonder mij er erg in te verdiepen vooraf. In begin vond ik de oefeningen lastig maar het ging steeds beter. De training heeft mij inzicht gegeven in mijn eigen gedrag en de reacties van en op anderen maar ook op de lichamelijke effecten van stress...... en hoe hier mee om te gaan. Ik heb nu meer inzicht wat dat voor mij betekent zowel lichamelijk en geestelijk. Nu neem ik meer overwogen een beslissing en reageer ik minder op de automatische piloot.

- Martine

De mindfulnesstraining heeft mij inzicht gegeven in mijn houding, gedachten en gedrag. Ik kon de cd's, het boek, de oefeningen en de tips van de trainer inzetten om meer rust en overzicht voor mijzelf te creeren. Daar heb ik nu elke dag plezier van! De groep vond ik ook leerzaam, je leert van elkaar. Veel medecursisten blijken met dezelfde, alledaagse uitdagingen te worstelen. Kortom, een aanrader!

- Willem

De trainer geeft goede tips wanneer je tegen moeilijkheden aanloopt. Er heerste een prettige, open sfeer. De mindfulnesstraining vindt plaats op een mooie rustige locatie. Deze cursus heeft me zodanig gemotiveerd dat ik nog steeds dagelijks met mindfulness bezig ben. Het heeft mijn kijk op problemen en op mijn leven zelfs veranderd! Ik zou De MindfulnessFabriek echt bij iedereen aanraden.

- Shanti
inschrijven info advies

Team Arnhem

Harrie - MindfulnessFabriek
Harrie
Harrie Kolsteeg is psycholoog met als specialisme stress en burn-out. Hij is oprichter van StressWise en MindfulnessFabriek, toonaangevende organisaties van psychologen en andere professionals in de zorg. Doel: samen naar meer bewustzijn, ontspanning en acceptatie. VMBN Cat.1 Reg. 2014529
Suzanne - MindfulnessFabriek
Suzanne
Wat mij vooral aanspreekt in mindfulness is de mentale rust die het kan brengen. Het leert je de werking van je lichaam en je geest beter te begrijpen en signalen van beide op de juiste manier te interpreteren. Misschien wel het mooiste: je leert met vriendelijkheid te kijken naar wat je tegen komt. VMBN Cat.1 Reg. 2015681
Vacature trainer VMBN Cat.1 - MindfulnessFabriek
Vacature trainer VMBN Cat.1
MindfulnessFabriek werkt aan een mindfulle samenleving. Zij is het zusje van StressWise. Samen zijn ze doorlopend 'op zoek' naar mindfulnesstrainers VMBN Cat.1 (hoogste categorie) liefst met therapeutische achtergrond - psychologen, coaches en therapeuten - die hen willen 'grootbrengen'.
inschrijven info advies

Inschrijven Info Advies

onderwerp *
Kies een training *
Kies een datum of dagdeel *

We nemen contact met je op zodra er nieuwe data bekend zijn.

  • 026 20 22 982
  • 06 81 885 692 (whatsapp)
  • De MindfulnessFabriek ARNHEM
  • Gezondheidscentrum Parkstraat
  • Kastanjelaan 33 (ingang)
  • 6828 GJ Arnhem
Bekijk de agenda →