Unieke vergoeding garantie: Altijd vergoeding, ook voor jou

Bel of mail vrijblijvend met onze servicedesk; zij weten alles van mindfulness. Samen met hen kun je bijvoorbeeld onderzoeken wat mindfulness voor je kan betekenen, of mindfulness training aansluit bij je behoefte van dit moment en welke vergoeding je krijgt. Wij helpen je graag verder.

Onze mindfulness training of cursus komt altijd in aanmerking voor vergoeding. Deze gaat niet ten koste van je eigen risico. Informeer bij ons voor meer informatie. Denk ook aan je persoonlijk opleidingsbudget. Werkgevers willen vaak bijdragen aan onze mindfulness trainingen in het kader van persoonlijke ontwikkeling of verzuimpreventie. Wij adviseren je werkgever graag!

Workshop 'kennismaken met mindfulness' in Apeldoorn

Ervaar mindfulness en maak kennis met technieken die centraal staan in de 8 weekse mindfulnesstraining. Daarnaast kun je al je vragen stellen over mindfulness. De workshop is voor iedereen die wil investeren in zijn of haar kwaliteit van leven. Slechts €15. Ontvang:

  • een kortingsbon t.w.v. €20 bij deelname aan een 8 weekse mindfulness training
  • het e-book Mindfulness (26 pagina’s aan inspiratie + 5 oefeningen)

Naar de agenda

Agenda Apeldoorn
De MindfulnessFabriek garandeert je de best mogelijke ondersteuning bij de mindfulness training, in een groep, met z’n tweeën of individueel.
Workshops, oefendagen en retraites
3 plekken beschikbaar
donderdagochtend 14/11
Mindfulness oefendag MBSR
Boogaardslaan 14B
10:00 - 16:00 uur
een dag mindvol zijn • onder begeleiding • in stilte • vind verdieping
Info & aanmelden
Niet goed, geld terug
donderdagochtend 14 november Mindfulness oefendag MBSR

De mindfulness oefendag is een uitstekende manier om rust te vinden en even lekker een dag mindvol te zijn. Zonder gepraat, zonder afleiding van buitenaf. Oefendagen zijn ook bijzonder geschikt om te blijven oefenen na een training.

De mindfulness oefendag is voor iedereen die interesse heeft. Het is een belangrijk onderdeel van de originele, wetenschappelijk bewezen MBSR-training (Mindfulness Based Stress Reduction), maar wordt ook los gevolgd. Als deelnemer aan een training van MindfulnessFabriek heb je recht op gratis deelname aan één oefendag.

Houd er rekening mee dat de dag gericht is op deelnemers die al enige ervaring hebben opgedaan met mindfulness. Als beginner ben je van harte welkom als je je daar voldoende comfortabel bij voelt. Deelname aan een oefendag kost 35,- euro.

Investering

Tijden en data

donderdagochtend 10:00 - 16:00 uur.

14 november
Gratis mindfulness e-book
Ontvang gratis het e-book Mindfulness in je mailbox, vol praktische tips en inspiratie.
Sluiten
Team Apeldoorn
Onze mindfulness trainers zijn hoog opgeleide professionals, psychologen en therapeuten, aangesloten bij de beroepsvereniging van mindfulness trainers – VMBN.
Annemieke
Annemieke is mindfulnesstrainer en psychosociaal therapeut. Ze wil van betekenis zijn voor de mensen om haar heen en haar passie overdragen: contact maken, met jezelf en met anderen. Annemieke is een bevlogen, creatieve en humorvolle collega. Zij kan je als geen ander inzicht bieden. VMBN Cat.1 Reg. 2014524
Mariëtte
Mariëtte Huibrechtse is zeer ervaren als mindfulness trainer en therapeut. Zij is een van de pioniers op het gebied van individuele mindfulnesstraining en mindfulness coaching. Zij heeft meegewerkt aan de ontwikkeling en verbreiding van deze disciplines in Nederland. VMBN Cat.1 Reg. 2013429
Vacature
MindfulnessFabriek werkt aan een mindfulle samenleving. Zij is het zusje van StressWise. Samen zijn ze doorlopend 'op zoek' naar mindfulnesstrainers VMBN Cat.1 (hoogste categorie) liefst met therapeutische achtergrond - psychologen, coaches en therapeuten - die hen willen 'grootbrengen'.
Contact
Contact en locatie Apeldoorn
  • MindfulnessFabriek Apeldoorn
  • Bogaardslaan 14B
  • 7339 AH Uchelen
  • 088 20 32 600
Ga direct naar de agenda