Mindfulness aandachttraining in Apeldoorn

De MindfulnessFabriek Apeldoorn

De Mindfulness Professionals

• Toegankelijk   • Persoonlijk   • Nuchter

ga direct naar de agenda

Onze trainers zijn VMBN lid

Deelnemers waarderen onze trainingen met een 9.5

Keurmerk stichting Mind4Life

WETENSCHAPPELIJK BEWEZEN TRAINING DOOR PROFESSIONELE MINDFULNESS TRAINERS

VACATURE MINDFULNESSTRAINER

De MindfulnessFabriek is op zoek naar een collega mindfulnesstrainer voor onze locatie Apeldoorn. Een psycholoog of therapeut die mindfulness belichaamt (embodyment) en geregistreerd is bij de beroepsvereniging voor mindfulnesstrainers VMBN. Empathisch, open, ontwikkeling, verdieping. Neem contact op met Elske of Sylvia van ons secretariaat als je deel wilt uitmaken van ons groeiende team van mindfulness professionals.

Door bij De MindfulnessFabriek een mindfulness training  te volgen, weet je dat je een werkzame, wetenschappelijk bewezen training volgt. In groepsverband, met z'n tweeën of individueel. De MindfulnessFabriek Apeldoorn werkt met therapeuten, hoger opgeleide professionals gecertificeerd door de beroepsvereniging van mindfulness trainers VMBN.

Bekijk onze trainingen

UNIEKE VERGOEDING GARANTIE: ALTIJD VERGOEDING, OOK VOOR JOU

Bel of mail vrijblijvend met Elske en Sylvia van ons secretariaat; zij weten alles van mindfulness. Samen met hen kun je bijvoorbeeld onderzoeken wat mindfulness voor je kan betekenen, of mindfulness training aansluit bij je behoefte van dit moment en welke vergoeding je krijgt. Wij helpen je graag verder.

Onze mindfulness training of cursus komt altijd in aanmerking voor vergoeding. Deze gaat niet ten koste van je eigen risico. Informeer bij ons voor meer informatie. Denk ook aan je persoonlijk opleidingsbudget. Werkgevers willen vaak bijdragen aan onze mindfulness trainingen in het kader van persoonlijke ontwikkeling of verzuimpreventie. Wij adviseren je werkgever graag!

Bel of mail ons

Agenda

Apeldoorn - Mindfulness groepstraining

Mindfulness training maandagmiddag 23 oktober

Wetenschappelijk bewezen stressreductie of aandachttraining van 8 weken.

Meer info: data, tijden, investering

Apeldoorn - Mindfulness groepstraining

Mindfulness training donderdagmiddag 26 oktober

Wetenschappelijk bewezen stressreductie of aandachttraining van 8 weken.

Meer info: data, tijden, investering

Apeldoorn - Mindfulness groepstraining

Mindfulness training donderdagavond 26 oktober

Wetenschappelijk bewezen stressreductie of aandachttraining van 8 weken.

Meer info: data, tijden, investering

Apeldoorn - Mindfulness training individueel

Deze mindfulness training kan op elk moment starten, duur: 8 weken

Training van 8 weken • Eigen bijdrage vanaf €80 • Geen eigen risico

AANMELDEN, INFO, ADVIES

Apeldoorn - Mindfulness mindful maatjes

Mindfulness training voor 2 personen kan op elk moment starten, 8 weken

Training van 8 weken • Eigen bijdrage vanaf €80 • Geen eigen risico

AANMELDEN, INFO, ADVIES

Apeldoorn - Mindfulness coaching

Coaching op basis van mindfulness kan op elk moment starten

Coaching • Eigen bijdrage vanaf €10 per sessie • Geen eigen risico

AANMELDEN, INFO, ADVIES
inschrijven info advies

Ervaringen

In maart 2014 heb ik de mindfulnesstraining gevolgd bij de MindfulnessFabriek. In 8 weken hebben wij als groep met veel verschillende problematieken een hechte club gevormd. De trainer geeft oprechte antwoorden maar stelt ook de juiste vragen. Hierdoor leerde ik dingen anders te bekijken dan ik voorheen deed. Van het verleden en de toekomst terug naar het NU!

- Sabrina

De training mindfulness was voor mij een goede training. Ik heb geleerd om met aandacht te leven. Ik voelde me steeds meer een ander mens, een gelukkiger mens. Het heeft me handvaten gegeven om te leren leven in het hier en nu, en om minder stress te ervaren. De mindfulnesstraining bij De MindfulnessFabriek is laagdrempelig en de begeleiding was open, eerlijk en warm.

- Jetske

De mindfulnesstraining heeft mij inzicht gegeven in mijn houding, gedachten en gedrag. Ik kon de cd's, het boek, de oefeningen en de tips van de trainer inzetten om meer rust en overzicht voor mijzelf te creeren. Daar heb ik nu elke dag plezier van! De groep vond ik ook leerzaam, je leert van elkaar. Veel medecursisten blijken met dezelfde, alledaagse uitdagingen te worstelen. Kortom, een aanrader!

- Willem

Met dank aan de Mindfulness training heb ik tegenwoordig veel minder last van spanning in mijn lijf. Ik merk eerder door wanneer ik over mijn grenzen ga, en weet nu wat ik kan doen om spanning te voorkomen. Ik heb de training bij Harrie gevolgd en waardeer hem zeer om zijn manier van trainen: open, helder en opbouwend. Een echter aanrader wat mij betreft!

- Marc

Om zware omstandigheden beter het hoofd te kunnen bieden besloot ik de mindfulnesstraining te gaan volgen bij De MindfulnessFabriek. Na 4 sessies te hebben gevolgd bleek de groep voor mij te belastend. De trainer stelde mij in staat om de training te vervolgen op individuele basis. Dit getuigt van grote betrokkenheid. De belofte op de site 'maximale aandacht voor jou' is helemaal waargemaakt.

- Mirjam
inschrijven info advies

Team Apeldoorn

Annemieke Merkelbach - MindfulnessFabriek
Annemieke Merkelbach
Annemieke is mindfulnesstrainer en psychosociaal therapeut. Ze wil van betekenis zijn voor de mensen om haar heen en haar passie overdragen: contact maken, met jezelf en met anderen. Annemieke is een bevlogen, creatieve en humorvolle collega. Zij kan je als geen ander inzicht bieden. VMBN Cat.1 Reg. 2014524
Mariëtte Huibrechtse - MindfulnessFabriek
Mariëtte Huibrechtse
Mariëtte Huibrechtse is zeer ervaren als mindfulness trainer en therapeut. Zij is een van de pioniers op het gebied van individuele mindfulnesstraining en mindfulness coaching. Zij heeft meegewerkt aan de ontwikkeling en verbreiding van deze disciplines in Nederland. VMBN Cat.1 Reg. 2013429
Harrie Kolsteeg - MindfulnessFabriek
Harrie Kolsteeg
Harrie Kolsteeg is psycholoog met als specialisme stress en burn-out. Hij is oprichter van De MindfulnessFabriek en StressWise, toonaangevende organisaties van psychologen en andere professionals in de zorg. Doel: samen naar meer bewustzijn, ontspanning en acceptatie. VMBN Cat.1 Reg. 2014529
inschrijven info advies

Inschrijven Info Advies

onderwerp *
Kies een training *
Kies een datum of dagdeel *

We nemen contact met je op zodra er nieuwe data bekend zijn.

  • 06 81 885 692
  • 06 81 885 692 (whatsapp)
  • De MindfulnessFabriek APELDOORN
  • Bogaardslaan 14B
  • 7339 AH Apeldoorn