Mindfulness training in Amsterdam West Noord Oost en Zuid

De MindfulnessFabriek Amsterdam

De Mindfulness Professionals

• Toegankelijk • Persoonlijk • Nuchter

ga direct naar de agenda

Onze trainers zijn VMBN lid

Deelnemers waarderen onze trainingen met een 9.5

Wij steunen mind4life foundation

De MindfulnessFabriek Amsterdam: door professionals, met vergoeding

Mindfulness is een goede manier om te leren met stress om te gaan. Je leert luisteren naar je lichaam, afstand nemen van gedachten en emoties beheersen. De MindfulnessFabriek Amsterdam is gespecialiseerd in het geven van mindfulness of aandachttraining (MBSR, MBCT). Als je bij ons een training doet ben je er zeker van dat je een wetenschappelijk bewezen mindfulness training volgt. Je kunt al terecht in Amsterdam West en Noord. Binnenkort ook in Amsterdam Oost en Amsterdam Zuid.

Het volgen van een mindfulness training kan bij ons in een groep, individueel en met z'n tweeën ('maatjes'). Onze trainers zijn fulltime professionals: trainers, psychologen, therapeuten, met certificering VMBN. Doordat onze professionals aangesloten zijn bij de beroepsvereniging krijg je bij ons de training (deels) vergoed. Informeer bij ons naar je vergoeding. Wij kunnen je precies vertellen waar je recht op hebt.

Bekijk onze trainingen

De MindfulnessFabriek Amsterdam: bij ons geen zweverig gedoe, aan de slag!

Mindfulness training is een aandachttraining. We gaan samen aan de slag om je aandacht systematisch te trainen, waardoor je leert meer bewust te zijn in momenten. Daardoor ga je meer genieten van prettige dingen en leer je beter omgaan met moeilijkheden. Ontspanning en acceptatie.

Om mindfulness zelf te ervaren bieden wij regelmatig workshops 'Kennismaken met mindfulness' aan. Kijk in de agenda hieronder of er binnenkort een workshop of training start en meld je aan! Bel of mail met Elske en Sylvia van ons secretariaat; zij weten alles van mindfulness. Je kunt bijvoorbeeld samen onderzoeken wat mindfulness voor je kan betekenen, of mindfulness aansluit bij je behoefte van dit moment, of gewoon voor info over vergoeding. Wij helpen je graag verder!

Bel of mail ons

Agenda

Amsterdam - Mindfulness groepstraining

A'dam NOORD mindfulness training donderdagavond 30 november

Wetenschappelijk bewezen stressreductie of aandachttraining

Meer info: data, tijden, investering

Amsterdam - Mindfulness groepstraining

A'dam ZUID mindfulness training donderdagavond 30 november

Wetenschappelijk bewezen stressreductie of aandachttraining

Meer info: data, tijden, investering

Amsterdam - Mindfulness groepstraining

A'dam WEST mindfulness training woensdagavond 13 december

Wetenschappelijk bewezen stressreductie of aandachttraining

Meer info: data, tijden, investering

Amsterdam - Mindfulness groepstraining

A'dam NOORD mindfulness training dinsdagavond 9 januari

Wetenschappelijk bewezen stressreductie of aandachttraining

Meer info: data, tijden, investering

Amsterdam - Mindfulness groepstraining

A'dam WEST mindfulness training donderdagavond 25 januari

Wetenschappelijk bewezen stressreductie of aandachttraining

Meer info: data, tijden, investering

Amsterdam - Mindfulness training individueel

Deze mindfulness training kan op elk moment starten, duur: 8 weken

Training van 8 weken • Altijd vergoeding voor particulieren • Geen eigen risico

AANMELDEN, INFO, ADVIES

Amsterdam - Mindfulness mindful maatjes

Mindfulness training voor 2 personen kan op elk moment starten, 8 weken

Training van 8 weken • Altijd vergoeding voor particulieren • Geen eigen risico

AANMELDEN, INFO, ADVIES

Amsterdam - Mindfulness coaching

Coaching op basis van mindfulness kan op elk moment starten

Coaching • Altijd vergoeding voor particulieren • Geen eigen risico

AANMELDEN, INFO, ADVIES
inschrijven info advies

Ervaringen

De training mindfulness was voor mij een goede training. Ik heb geleerd om met aandacht te leven. Ik voelde me steeds meer een ander mens, een gelukkiger mens. Het heeft me handvaten gegeven om te leren leven in het hier en nu, en om minder stress te ervaren. De mindfulnesstraining bij De MindfulnessFabriek is laagdrempelig en de begeleiding was open, eerlijk en warm.

- Jetske

Ik ervaar na de training meer ruimte en keuzemogelijkheid in de gedachten die ik heb. Met name het piekeren is veel minder geworden. Ik heb geleerd met aandacht dingen te doen, dat is heel fijn! Ik ervaar meer positiviteit en ben uit een negatieve spiraal gestapt!

- Maaike

De mindfulnesstraining heeft mij inzicht gegeven in mijn houding, gedachten en gedrag. Ik kon de cd's, het boek, de oefeningen en de tips van de trainer inzetten om meer rust en overzicht voor mijzelf te creeren. Daar heb ik nu elke dag plezier van! De groep vond ik ook leerzaam, je leert van elkaar. Veel medecursisten blijken met dezelfde, alledaagse uitdagingen te worstelen. Kortom, een aanrader!

- Willem

Ik heb vooral geleerd om in de drukte van het dagelijks leven goed voor mezelf te zorgen door meer in contact te zijn met mezelf. Ik ben me meer bewust van mijn stressfactoren, ik kan deze herkennen en daardoor er ook wat mee doen.

- Tamara

Met dank aan de Mindfulness training heb ik tegenwoordig veel minder last van spanning in mijn lijf. Ik merk eerder door wanneer ik over mijn grenzen ga, en weet nu wat ik kan doen om spanning te voorkomen. Ik heb de training bij Harrie gevolgd en waardeer hem zeer om zijn manier van trainen: open, helder en opbouwend. Een echter aanrader wat mij betreft!

- Marc
inschrijven info advies

Team Amsterdam

Mariëtte Huibrechtse - MindfulnessFabriek
Mariëtte Huibrechtse
Mariëtte Huibrechtse is zeer ervaren als mindfulness trainer en therapeut. Zij is een van de pioniers op het gebied van individuele mindfulnesstraining en mindfulness coaching. Zij heeft meegewerkt aan de ontwikkeling en verbreiding van deze disciplines in Nederland. VMBN Cat.1 Reg. 2013429
Micha van Aart - MindfulnessFabriek
Micha van Aart
Micha heeft een open mind en een warm hart, en zeer dankbaar dat hij jou mag begeleiden naar meer bewustzijn en acceptatie. Hierin staan waarden als gelijkwaardig zijn, compassie voelen en begrijpen centraal. Met Micha vind je je weg naar mildheid, zelfbewustzijn en minder stress. VMBN Cat.1 Reg. 2016871
Heleen de Jonge - MindfulnessFabriek
Heleen de Jonge
Heleen is mindfulnesstrainer en psycholoog. Zij werkt al jaren met mensen met allerlei stress-gerelateerde klachten. Heleen brengt de inhoud van mindfulness training met lichtheid en er is volop ruimte voor persoonlijke vragen. Je leert mindfulness toe te passen op de manier die bij jou past. VMBN Cat.1 Reg 2017994
Kerim Fathallah - MindfulnessFabriek
Kerim Fathallah
Kerim Fathallah is Mindfulness trainer. Zijn zachte aanpak zorgt ervoor dat je je veilig en op je gemak voelt, zodat je jezelf kunt zijn. Kerim nodigt je uit om aan de hand van Mindfulness jezelf beter te leren kennen. Samen aan de slag en werken vanuit nuchterheid en ontspanning. VMBN Reg. 20171013
Tamara Renaud - MindfulnessFabriek
Tamara Renaud
Tamara Renaud is gz-psycholoog en mindfulness trainer. Zij is betrokken en kritisch zonder te oordelen. Na jaren van yoga en meditatie geeft mindfulness Tamara nu effectieve mogelijkheden om met allerlei uitdagingen om te gaan. Haar enthousiasme wil ze graag met jou delen. VMBN Cat.1 Reg. 2016773
Myrthe Frederix - MindfulnessFabriek
Myrthe Frederix
Myrthe is een ervaren psycholoog en mindfulness trainer. Ze helpt je graag op weg naar meer ruimte in je hoofd en richting in je leven. Voor haar is mindfulness de ideale fundering om voluit te leven en te werken. Ze begeleidt je op een betrokken, heldere en inzichtgevende manier. VMBN Reg. 2017933
Vacature trainer VMBN Cat.1 - MindfulnessFabriek
Vacature trainer VMBN Cat.1
De MindfulnessFabriek werkt aan een mindfulle samenleving. Zij is het zusje van StressWise. Samen zijn ze doorlopend 'op zoek' naar mindfulnesstrainers VMBN Cat.1 (hoogste categorie) liefst met therapeutische achtergrond - psychologen, coaches en therapeuten - die hen willen 'grootbrengen'.
inschrijven info advies

Inschrijven Info Advies

onderwerp *
Kies een training *
Kies een datum of dagdeel *

We nemen contact met je op zodra er nieuwe data bekend zijn.

  • 06 81 885 692
  • 06 81 885 692 (whatsapp)
  • De MindfulnessFabriek AMSTERDAM
  • Visseringstraat 51 Amsterdam West
  • Korte Papaverweg 4 Amsterdam Noord
  • Ter Gouwstraat 3 Amsterdam Oost
  • Amsterdam Zuid opent binnenkort