Mindfulness aandachttraining in Amstelveen

MindfulnessFabriek Amstelveen

De Mindfulness Professionals

• Toegankelijk • Persoonlijk • Nuchter

ga direct naar de agenda

Onze trainers zijn VMBN lid

Deelnemers waarderen onze trainingen met een 9,1

Wij steunen mind4life foundation

Wetenschappelijke mindfulness training met vergoeding door professionele trainers

Door mindfulness kun je stress verminderen en sta je meer ontspannen in het leven. Het leven wordt lichter, leuker. De MindfulnessFabriek Amstelveen biedt een mindfulness training of aandachttraining van acht weken die effectief is bij stress en allerlei stress-gerelateerde klachten. Niet zweverig, wél professioneel en erkend.

Door een mindfulness training bij MindfulnessFabriek Amstelveen te volgen, ben je er zeker van dat je een wetenschappelijk bewezen training volgt, die werkt! Dit kan bij ons in een groep, met z'n tweeën of individueel. MindfulnessFabriek werkt uitsluitend met hoger opgeleide zorgverleners, psychologen en therapeuten, die gecertificeerd zijn door de beroepsvereniging van mindfulness trainers - VMBN.

Bekijk onze trainingen

Met MindfulnessFabriek Amstelveen van stress naar acceptatie en ontspanning

De mindfulness training van MindfulnessFabriek Amstelveen wordt mogelijk via je aanvullende verzekering vergoed. Dit gaat niet ten koste van je eigen risico. Je kunt deze informatie vinden op de pagina tarieven of vraag onze servicedesk naar de vergoedingsmogelijkheden. Daarnaast zijn er steeds meer werkgevers die onze mindfulness training voor je willen betalen, omdat onze mindfulness training bewezen effectief is bij o.a. stress. Denk hierbij ook aan je persoonlijk budget. Wij kunnen ook je werkgever adviseren.

Bel of mail met onze servicedesk; zij weten alles van mindfulness. Je kunt bijvoorbeeld samen onderzoeken wat mindfulness voor je kan betekenen, of mindfulness aansluit bij je behoefte van dit moment, of gewoon voor info over vergoeding. Wij helpen je graag verder!

Bel of mail ons

Agenda

90% startzekerheid Niet goed, geld terug

Amstelveen - Mindfulness groepstraining

Mindfulness training maandagavond 4 februari

Wetenschappelijk bewezen stressreductie of aandachttraining

Meer info: data, tijden, investering

Amstelveen - Mindfulness training individueel

Deze mindfulness training kan op elk moment starten, duur: 8 weken

Training van 8 weken • Altijd vergoeding voor particulieren • Geen eigen risico

AANMELDEN, INFO, ADVIES

Amstelveen - Mindfulness mindful maatjes

Mindfulness training voor 2 personen kan op elk moment starten, 8 weken

Training van 8 weken • Altijd vergoeding voor particulieren • Geen eigen risico

AANMELDEN, INFO, ADVIES

Amstelveen - Mindfulness coaching

Coaching op basis van mindfulness kan op elk moment starten

Coaching • Altijd vergoeding voor particulieren • Geen eigen risico

AANMELDEN, INFO, ADVIES
inschrijven info advies

Ervaringen

De trainer geeft goede tips wanneer je tegen moeilijkheden aanloopt. Er heerste een prettige, open sfeer. De mindfulnesstraining vindt plaats op een mooie rustige locatie. Deze cursus heeft me zodanig gemotiveerd dat ik nog steeds dagelijks met mindfulness bezig ben. Het heeft mijn kijk op problemen en op mijn leven zelfs veranderd! Ik zou De MindfulnessFabriek echt bij iedereen aanraden.

- Shanti

Met dank aan de Mindfulness training heb ik tegenwoordig veel minder last van spanning in mijn lijf. Ik merk eerder door wanneer ik over mijn grenzen ga, en weet nu wat ik kan doen om spanning te voorkomen. Ik heb de training bij Harrie gevolgd en waardeer hem zeer om zijn manier van trainen: open, helder en opbouwend. Een echter aanrader wat mij betreft!

- Marc

Omdat ik vaker door situaties op het werk uit balans raakte ben ik de 8 weekse training mindfulness bij De MindfulnessFabriek gaan volgen. En dat heeft ontzettend veel voor mij betekend. Ik had altijd al veel kennis. Maar weten en begrijpen is nog iets anders dan zelf toepassen. Het geeft rust om met open aandacht naar een situatie te kijken en te luisteren. Ik ben Mariëtte heel dankbaar voor haar respectvolle begeleiding en de ruimte en veiligheid die zijn tijdens de training heeft geboden.

- Hennie

De mindfulnesstraining heeft mij inzicht gegeven in mijn houding, gedachten en gedrag. Ik kon de cd's, het boek, de oefeningen en de tips van de trainer inzetten om meer rust en overzicht voor mijzelf te creeren. Daar heb ik nu elke dag plezier van! De groep vond ik ook leerzaam, je leert van elkaar. Veel medecursisten blijken met dezelfde, alledaagse uitdagingen te worstelen. Kortom, een aanrader!

- Willem
inschrijven info advies

Team Amstelveen

Sandra - MindfulnessFabriek
Sandra
Sandra is mindfulness trainer en mindfulness & compassie coach. Mindfulness leerde haar te luisteren naar de signalen van stress in haar lichaam. De rust en ontspanning die hieruit voortkomt gunt zij iedereen. Ieder heeft de kracht in zich om ruimte te creëren voor een bewuste manier van leven. Met aandacht en in goede gezondheid. Goed voor jezelf zorgen en persoonlijke aandacht zijn kenmerkend voor haar trainingen. VMBN Cat.1 Reg. 20171074
Vacature trainer VMBN Cat.1 - MindfulnessFabriek
Vacature trainer VMBN Cat.1
MindfulnessFabriek werkt aan een mindfulle samenleving. Zij is het zusje van StressWise. Samen zijn ze doorlopend 'op zoek' naar mindfulnesstrainers VMBN Cat.1 (hoogste categorie) liefst met therapeutische achtergrond - psychologen, coaches en therapeuten - die hen willen 'grootbrengen'.
inschrijven info advies

Inschrijven Info Advies

onderwerp *
Kies een training *
Kies een datum of dagdeel *

We nemen contact met je op zodra er nieuwe data bekend zijn.

  • 030 2271850 (direct contact)
  • 06 81 885 692 (whatsapp)
  • MindfulnessFabriek AMSTELVEEN
  • Mr. Troelstralaan 9
  • 1181 VD AMSTELVEEN
Bekijk de agenda →