Mindfulness aandachttraining in Almere

De MindfulnessFabriek Almere

De Mindfulness Professionals

• Toegankelijk • Persoonlijk • Nuchter

ga direct naar de agenda

Onze trainers zijn VMBN lid

Deelnemers waarderen onze trainingen met een 9.5

Keurmerk stichting Mind4Life

Wetenschappelijke mindfulness training met vergoeding door professionele trainers

Door mindfulness kun je stress verminderen en sta je meer ontspannen in het leven. Het leven wordt lichter, leuker. De MindfulnessFabriek Almere biedt een mindfulness training of aandachttraining van acht weken die effectief is bij stress en allerlei stress-gerelateerde klachten. Niet zweverig, wél professioneel en erkend.

Door een mindfulness training bij De MindfulnessFabriek te volgen ben je er zeker van dat je een wetenschappelijk bewezen training volgt, die werkt! Dit kan bij ons in een groep, met z'n tweeën of individueel. De MindfulnessFabriek werkt uitsluitend met hoger opgeleide zorgverleners, psychologen en therapeuten, die gecertificeerd zijn door de beroepsvereniging van mindfulness trainers - VMBN.

Bekijk onze trainingen

Met De MindfulnessFabriek in Almere van stress naar acceptatie en ontspanning

De mindfulness training van De MindfulnessFabriek Almere wordt via je aanvullende verzekering vergoed. Dit gaat niet ten koste van je eigen risico. Daarnaast zijn er steeds meer werkgevers die onze mindfulness training voor je willen betalen, omdat onze mindfulness training bewezen effectief is bij o.a. stress. Denk hierbij ook aan je persoonlijk budget. Wij kunnen ook je werkgever adviseren.

Bel of mail met ons secretariaat; zij weten alles van mindfulness. Je kunt bijvoorbeeld samen onderzoeken wat mindfulness voor je kan betekenen, of mindfulness aansluit bij je behoefte van dit moment, of gewoon voor info over vergoeding. Wij helpen je graag verder!

Bel of mail ons

Agenda

Almere - Mindfulness groepstraining

Mindfulness training woensdagochtend 27 september

Wetenschappelijk bewezen stressreductie of aandachttraining

Meer info: data, tijden, investering

Almere - Mindfulness training individueel

Deze mindfulness training kan op elk moment starten, duur: 8 weken

Training van 8 weken • Eigen bijdrage vanaf €80 • Geen eigen risico

AANMELDEN, INFO, ADVIES

Almere - Mindfulness mindful maatjes

Mindfulness training voor 2 personen kan op elk moment starten, 8 weken

Training van 8 weken • Eigen bijdrage vanaf €80 • Geen eigen risico

AANMELDEN, INFO, ADVIES

Almere - Mindfulness coaching

Coaching op basis van mindfulness kan op elk moment starten

Coaching • Eigen bijdrage vanaf €10 per sessie • Geen eigen risico

AANMELDEN, INFO, ADVIES
inschrijven info advies

Ervaringen

De trainer geeft goede tips wanneer je tegen moeilijkheden aanloopt. Er heerste een prettige, open sfeer. De mindfulnesstraining vindt plaats op een mooie rustige locatie. Deze cursus heeft me zodanig gemotiveerd dat ik nog steeds dagelijks met mindfulness bezig ben. Het heeft mijn kijk op problemen en op mijn leven zelfs veranderd! Ik zou De MindfulnessFabriek echt bij iedereen aanraden.

- Shanti

Met dank aan de Mindfulness training heb ik tegenwoordig veel minder last van spanning in mijn lijf. Ik merk eerder door wanneer ik over mijn grenzen ga, en weet nu wat ik kan doen om spanning te voorkomen. Ik heb de training bij Harrie gevolgd en waardeer hem zeer om zijn manier van trainen: open, helder en opbouwend. Een echter aanrader wat mij betreft!

- Marc

Omdat ik vaker door situaties op het werk uit balans raakte ben ik de 8 weekse training mindfulness bij De MindfulnessFabriek gaan volgen. En dat heeft ontzettend veel voor mij betekend. Ik had altijd al veel kennis. Maar weten en begrijpen is nog iets anders dan zelf toepassen. Het geeft rust om met open aandacht naar een situatie te kijken en te luisteren. Ik ben Mariëtte heel dankbaar voor haar respectvolle begeleiding en de ruimte en veiligheid die zijn tijdens de training heeft geboden.

- Hennie

De mindfulnesstraining heeft mij inzicht gegeven in mijn houding, gedachten en gedrag. Ik kon de cd's, het boek, de oefeningen en de tips van de trainer inzetten om meer rust en overzicht voor mijzelf te creeren. Daar heb ik nu elke dag plezier van! De groep vond ik ook leerzaam, je leert van elkaar. Veel medecursisten blijken met dezelfde, alledaagse uitdagingen te worstelen. Kortom, een aanrader!

- Willem
inschrijven info advies

Team Almere

Francisca Boel - MindfulnessFabriek
Francisca Boel
Francisca Boel is mindfulness trainer en therapeut. Zij geeft mindfulnesstraining aan groepen, mindful maatjes en mindfulness individueel. Samen oefenen temidden van de stress en hectiek van het hedendaagse leven. Francisca heeft in mindfulness haar passie gevonden; het geeft haar leven glans. VMBN Cat.1 Reg. 2017997
Harrie Kolsteeg - MindfulnessFabriek
Harrie Kolsteeg
Harrie Kolsteeg is psycholoog met als specialisme stress en burn-out. Hij is oprichter van De MindfulnessFabriek en StressWise, toonaangevende organisaties van psychologen en andere professionals in de zorg. Doel: samen naar meer bewustzijn, ontspanning en acceptatie. VMBN Cat.1 Reg. 2014529
Mariëtte Huibrechtse - MindfulnessFabriek
Mariëtte Huibrechtse
Mariëtte Huibrechtse is zeer ervaren als mindfulness trainer en therapeut. Zij is een van de pioniers op het gebied van individuele mindfulnesstraining en mindfulness coaching. Zij heeft meegewerkt aan de ontwikkeling en verbreiding van deze disciplines in Nederland. VMBN Cat.1 Reg. 2013429
Vacature trainer VMBN Cat.1 - MindfulnessFabriek
Vacature trainer VMBN Cat.1
De MindfulnessFabriek werkt aan een mindfulle samenleving. Zij is het zusje van StressWise. Samen zijn ze doorlopend 'op zoek' naar mindfulnesstrainers lid van VMBN (liefst Cat.1) met een therapeutische achtergrond, zoals psychologen en andere zorg-professionals, die hen willen 'grootbrengen'.
inschrijven info advies

Inschrijven Info Advies

onderwerp *
Kies een training *
Kies een datum of dagdeel *

We nemen contact met je op zodra er nieuwe data bekend zijn.

  • 06 81 885 692
  • 06 81 885 692 (whatsapp)
  • De MindfulnessFabriek ALMERE
  • WTC
  • P.J. Oudweg 4
  • 1314 CH Almere